Ponturi fotbal – Stuttgart – Dusseldorf – Bundesliga – 21.09.2018

Bundesliga isi cere drepturile si primul meci al etapei cu numarul 4 se joaca la Stuttgart, intre echipa locala si Dusseldorf, duel ce incepe de la ora 21:30.

Stuttgart cauta in continuare primul succes al sezonului, iar in ciuda programului oarecum favorabil ea nu reuseste sa simta cum este sa castigi. Daca in primele doua etapa a facut figuratie in fata unor trupe precum Mainz si Bayern Munchen, pierzand ambele infruntari fara sa inscrie, la finalul saptamanii trecute se pare ca a reusit sa stranga un punct, datorita caruia sa urce pana pe locul 16. A fost condusa inca din primul minut al jocului de la Freiburg pentru ca intr-un final sa incheie 3-3 si astfel sa sparga gheata si pe tabela de marcaj.

Stuttgart: Zieler – Maffeo, Pavard, Baumgartl, Insua – Gentner (c), Ascacibar, Aogo, Akolo – Gonzalez, Gomez

Dusseldorf a promovat la inceputul acestui sezon, dar evolutia a fost curajoasa si din punct de vedere ofensiv si-a spus cuvantul de fiecare data reusind sa inscrie cel putin un gol. Mai mult decat atat, apararea usor rafirata a Fortunei a permis adversarilor intalniti sa penetreze si ei poarta aparata de Michael Rensing. In etapa trecuta am avut si primul succes al acesteia, Lukebakio a reusit sa aduca succesul trupei sale cu un gol in minutul 88, cu doua minute mai tarziu decat golul pe care Hoffenheim l-a inscris si Dusseldorf se afla acum pe locul 8, cu un total de patru puncte.

Dusseldorf: Rensing – Zimmer, Ayhan, Hoffmann, Kaminski, Gießelmann – Zimmermann, Sobottka, Morales – Ducksch, Hennings

A marcat si a luat gol in toate meciurile jucate, Dusseldorf este echipa in jurul caruia se invarte pronosticul meu pentru acest duel. Daca ea joaca fara presiune din cauza faptului ca este si echipa vizitatoare, VFB Stuttgart sigur o sa incerce sa puna stapanire pe joc, dar cat nu ameninta poarta adversarilor o sa fie lasata sa plimbe mingea la mijlocul terenului. Una peste alta, astept sa vede fisuri in apararea “svabilor” si Fortuna sa duca cel putin o data mingea in poarta adversa.