Ponturi fotbal Sudet vs Lahden Reipas – Kakkonen

Joi 13 Iunie de la ora 18:30, se va disputa partida Sudet vs Lahden Reipas, din cadrul rundei cu numarul 7 a ligii a 3-a din Finlanda. 

Sudet are parte de un sezon extrem de slab

Sudet

Gazdele reprezinta lanterna rosie a grupei A din liga a 3-a finlandenza. Acestia se afla pe ultima pozitie, cu doar 2 puncte acumulate in 6 etape, fiind singura echipa fara victorie. Sudet a inceput sezonul cu un esec usturator pe teren propriu, 0-4 in fata celor de la PEPO. Mai apoi, pentru gazdele de azi a urmat o remiza alba in deplasarea de la MiPK. Sudet a continua cu 3 infrangeri consecutive, 1-2 cu Viikingit, 0-1 cu Kiffen si 1-3 cu JIPPO. Nici etapa precedenta cei de la Sudet nu au confirmat cu vreo evolutie stralucita. Acestia au remizat pe terenul liderului Mikkeli, scor 1-1.

Nici oaspetii nu se descurca prea bine in ultima perioada

Lahden Reipas

Pe Lahden Reipas o regasim cu 4 pozitii mai sus decat adversara sa, acestia reusind sa acumuleze 9 puncte in 7 runde. Lahden incepuse foarte bine sezonul, cu 2 victorii inregistrate in primele 3 etape, dupa un 3-1 cu JaPS si un 2-1 cu MiPK. Mai apoi insa, acestia au remizat consecutiv in fata celor de al Viikingit (scor 2-2) si Kiffen (scor 1-1). Acum 2 runde a venit si primul esec pentru Reipas, dupa un 2-0 pe terenul celor de la JIPPO. Etapa precedenta, Lahden a fost invinsa de catre Mikkeli in fata propriilor suporteri, scor 1-3.

Cele doua echipe nu s-au mai intalnit vreodata intr-o partida oficiala, fapt pentru care cotele sunt foarte echilibrate in aceasta disputa. Niciuna nu traverseaza o perioada prea buna, iar moralul jucatorilor cu siguranta este scazut. De altfel, cu ofensiva modesta a gazdelor (3 goluri inscrise in 6 etape), nu ma astept sa vedem o partida prea atractiva. E foarte posibil ca cele doua sa duca o lupta “oarba” de mijlocul terenului, fara sa atace decisiv poarta adversa.

Ponturi fotbal Sudet vs Lahden Reipas

sub 3.5 goluri, cota 1.41 la Unibet

sursa foto: sportarbiter.com