Ponturi fotbal Suedia vs SUA – Cupa Mondiala

Ponturi fotbal Suedia vs SUA - Cupa Mondiala

Ponturi fotbal Suedia vs SUA: joi seara, de la ora 22:00, la Le Havre, pe “Stade Oceane”, are loc Suedia vs SUA, un meci din etapa a 3-a din Grupa F, de la Cupa Mondiala de fotbal feminin.

Sursa foto: espn

Suedia

Antrenamnte cu public, asta s-a intamplat la meciurile Suediai si Statelor Unite, in aceasta Grupa F. AU reusit sa se impuna fara probleme, fara sa isi lase adversarii sa se apropie amenintator de poarta. Meciurile nationalei in galben si albastru au fost bune, reusind sa aduca deja calificarea in fazele superioare.

A inceput hotarata, iar in disputa cu Chile a fost 2-0. A urmat meciul cel mai usor din grupa, acolo unde Suedia a dezamagit putin, cu toate ca s-a impus cu 5-1. A permis Thailandei sa ii inscrie si asta cred ca arata cat de serios a trat acel joc. Pe de alta parte, cu obiectivul deja in buzunar, Suedia are o scuza pentru ce s-a intamplat acolo. Dat fiind faptul ca adversarii au inscris in minutul 90+1, cred ca nu este de luat in seama.

SUA

Alex Morgan, una dintre cele mai frumoase americance prezente la acest turneu, este cea mai buna marcatoare a echipei. A dat cinci goluri in acel 13-0 cu Thailanda si deja se poate considera favorita si in ceea ce priveste titlul de golgheter. Mai e mult pana departe, dar nu e surprinzator ca se intampla asa ceva, dat fiind faptul ca este favorita principala.

Statele Unite ale Americii este echipa cu cele mai multe goluri inscrise in faza grupelor. In cele doua intalniri, aceasta a reusit sa obtina sase puncte, avand un golaveraj 16-0. A mai reusit o victorie pe langa corectia aplicata Thailandei. A fost 3-0 cu nationala similra a statului Chile, duel in care s-a ratat si un penalty, asta in conditiile in care a fost o echipa de rezerve.

In ambele meciuri jucate de ele la aceasta editie a Cupei Mondiale s-a lasat cu cel putin doua goluri inscrise. Pe de alta parte, acum au motiv sa isi odihneasca si mai mult jucatorii cheie, pentru ca ambele nationale sunt calificate. Drept urmare, si pronosticul pe care eu am mers este unul pe masura, cu putine goluri.

Ponturi fotbal Suedia vs SUA: sub 3.5 goluri, cota 1.43 la Unibet