Ponturi fotbal Sunshine Coast vs Magpies Crusaders – NPL Queensland

Ponturi fotbal Sunshine Coast vs Magpies Crusaders - NPL Queensland

Ponturi fotbal Sunshine Coast vs Magpies Crusaders: sambata, 29 iunie 2019, de la ora 09:00, Sunshine Coast o intalneste pe Magpies Crusaders. Se vor duela in etapa cu numarul 22 din NPL Queensland.

Sunshine Coast

Nu exista formatie mai slaba decat Sunshine Coast, o formatie pe care nu o sa o mai vedem in aceasta liga. Este pe ultimul loc, cu 4 puncte, la noua lungimi distanta de locurile neutre. Are nevoie de o minune pentru a incerca sa atace evitarea retrogradarii si pare incapabila sa aiba un raspuns. A ajuns la unsprezece etape consecutive fara succes, meciuri in care a fost depasita de fiecare data.

In etapa anterioara a cedat cu 0-4, in fata echipei Olympic FC. A fost cea de-a treia partida la rand in care pierde si nu reseste sa inscrie. Pe de alta parte, toate punctele pe care le are in momentul de fata au venit jucand pe terenul propriu. Este locul unde, in zece meciuri, a obtinut o victorie, o remiza si alte opt infrangeri.

Magpies Crusaders

In etapa trecuta, aceasta a reusit cea de-a patra victorie a sezonului. Profitand de greselile din defensiva celor de la Redlands, a dispus cu 3-1. A fost un meci in care a condus pe toata durata partidei. Mai mult, a dat peste cap calculele caselor de pariuri pentru ca era echipa care pleca cu sansa a doua in acel joc.

Ocupa locul 11, cu 14 puncte, iar un nou eventual esec o poate costa enorm. Intre ea si echipa aflata pe penultimul loc sunt trei lungimi, si pot sa se anuleze cu un esec. De asemenea, Magpies Crusaders are cinci infrangeri in opt meciuri disputate pe teren strain. Toate aceste infrangeri au venit in ultimele cinci astfel de partide, in care a si luat cel putin doua goluri.

Magpies Crusaders este echipa care a luat cel putin un gol in fiecare deplasare avuta. Totodata, nu a intalnit-o pe Sunshine Coast pana acum, in aceasta postura, pentru a pune capat acestei serii. In acest context, este de asteptat sa vedem un nou succes al oaspetilor. S-a intamplat asta de fiecare data cand cele doua formatii s-au duelat in meci direct. In toate aceste dueluri, Magpies a inscris de cel putin doua ori.

Ponturi fotbal Sunshine Coast vs Magpies Crusaders: oaspetii castiga, cota 2.25 la NetBet