Ponturi fotbal Sutherland vs Blacktown – NPL NSW

Ponturi fotbal Sutherland vs Blacktown - NPL NSW

Ponturi fotbal Sutherland vs Blacktown: sambata, 15 iunie, de la ora 11:30, in Australia NPL NSW, o liga regionala, Sutherland o intalneste pe Blacktown.

Sutherland

Forma buna pentru Sutherland, echipa care nu a mai pierdut intr-un meci din campionat de aproape doua luni. Ultima oara cand aceasta a iesit invinsa de pe teren a fost in aprilie, 1-3, cu Marconi. Totusi, in ciuda acestei periode bune pe care o traverseaza, aceasta ocupa abia pe locul 9, cu 15 puncte. Are si un golaveraj negativ, -1.

Dinacolo de acestea, revenirea pe terenul propriu se face in conditii bune. Cu toate ca are o singura victorie in aceste jocuri. In cele opt asemenea intalniri, Sutherland a reusit sa isi treaca-n cont o victorie, patru remize si alte trei infrangeri. A inscris la fel de multe goluri pe cate a primit, cel putin jocurile de pe teren propriu. Are 10 goluri inscrise si tot atatea primite.

Blacktown

Vine si ea dupa o serie de intalniri bune, in ultimele cinci etape si-a trecut in cont o remiza si alte patru victorii. Au fost meciuri in care a inscris cel putin un gol, asa cum a fost cazul in meciul de saptamana trecuta. Atunci a facut 1-1, acasa, cu Sydney Olimpic. Echipa este la promovare, se lupta pentru asta cu mai multe echipe.

Blacktown se afla pe locul al treilea, cu 24 de puncte, la o lungime in spatele echipei de pe locul secund. Intre ea si liderul la zi, Wollongong Wolves, sunt sase lungimi. Mai mult decat atat, este echipa care ocupa primul loc in meciurile sustinute in ultimele cinci runde, cu 13 puncte adunate. A si dat 11 goluri, asta in conditiile in care, are 18 goluri marcate pana in momentul de fata, desi s-au jucat 14 etape.

Avem intr-o parte o echipa care este neinvinsa de doua luni si o formatie care lupta sa termine pe podium, dar nu inscrie mult. Pe de alta parte, tind sa cred ca de data aceasta ritmul jocului il da Sutherland. Este formatia care joaca pe terenul propriu. Cu greseli in defensiva de o parte si de cealalta, ma astept ca meciul acesta sa decurca normal. Ambele echipe sa inscrie si sa avem cel putin trei reusite la final.

Ponturi fotbal Sutherland vs Blacktown: ambele marcheaza, cota 1.53 la Betano