Ponturi fotbal Sutjeska vs Slovan Bratislava – Liga Campionilor

Ponturi fotbal Sutjeska vs Slovan Bratislava – Liga Campionilor

Ponturi fotbal Sutjeska vs Slovan Bratislava: miercuri este zi de fotbal in Liga Campionilor, au loc meciurile din mansa secunda a primului tur preliminar. De la ora 21:15, pe “Stadion Gradski”, se va juca si intalnirea dintre Sutjeska si Slovan Bratislava. Este un duel care pleaca de la 1-1, scor inregistrat in urma cu o saptamana. Invingatoarea acestui duel va juca cu APOEL Nicosia.

Sursa foto: total munetengru news

Sutjeska

Fara rival in Muntenegru, unde a terminat pe primul loc, cu noua puncte peste principala ei urmaritoare, Buducnost. Aceasta a reusit sa se prezinte aproape excelent in prima intalnire din Champions League, in special cand a adus egalarea pe final de meci. Golul de 1-1 a venit in minutul 90+5, atunci cand Damir Kojasevic a introdus mingea in poarta.

In ciuda remizei din urma cu o saptamana, agentiile de pariuri o dau tot outsider si in acest duel. O victorie a campioanei Muntenegrului aduce dupa sine o cota de 5.50 la agentia de pariuri online Unibet. Pe de alta parte, ea poate sta si la adapostul unui rezultat de egalitate, 0-0 este scorul care o califica pe Sutjeska in turul al doilea.

Slovan Bratislava

Se pregateste sa inceapa sezonul intern, dar pana la prima etapa din prima liga slovaca, Slovan are nevoie sa se califice in turul al doilea al Ligii Campionilor. Ea are de castigat un meci pentru a face asta si are nevoie de un joc net superior celui din urma cu o saptamana. Formatia din Bratislava a dominat copios intalnirea din tur, atunci cand a avut nu mai putin de 26 de tentative de a inscrie.

A deschis tarziu scorul, Sporar a marcat pentru Slovan Bratislava si parea ca aduce victoria. Calculele hartiei nu au fost deloc corecte si a luat gol in minutul 90+5. Acum, vine in Muntenegru obligata sa inscrie pentru a trece mai departe si are toate atuurile necesare sa o faca. Trebuie sa fie ceva mai lucica in atac, pentru ca in tur nu se supara nimeni daca se impunea cu 3 sau 4-0.

Indiferent de scorul inregistrat in tur, cifrele spun cu totul altceva. Slovan Bratislava a fost net superioara adversarei sale, care a si inscris la singura faza periculoasa de poarta. Astfel, cred ca, cu ceva mai multa luciditate pe faza de atac, formatia vizitatoare se poate impune fara probleme. Pana la urma, Sutjeska este o formatie modesta, vine dintr-un fotbal ceva mai slab comparativ cu cel slovac.

Ponturi fotbal Sutjeska vs Slovan Bratislava: oaspetii castiga, cota 1.52 la Unibet