Ponturi fotbal Suwon City vs Bucheon – K League 2

Suwon City vs Bucheon. Duelul din cadrul etapei a 18-a a ligii secunde din Coreea de Sud, va avea loc Luni 8 Iulie, incepand cu ora 13:00.

  • Gazdele se afla pe o panta descendenta
Suwon City

Suwon City se claseaza pe locul 4 in K League 2, inainte de aceasta runda. Echipa are 27 de puncte si inca se regaseste pe o pozitie de play-off, in vederea promovarii. Gazdele insa sunt intr-o continua scadere de forma, cu doua infrangeri consecutive suferite in campionat. Acum 2 etape, Suwon pierdea pe teren propriu cu Gwangju, scor 0-2. Mai apoi, gazdele de azi au cedat in deplasarea de la Anyang, scor 2-0. Cel mai bun om al echipei in K League 2, este nigerianul C. Egbuchunam. Africanul a reusit sa inscrie de 8 ori pana in acest moment, fiind pe locul 3 si in topul golgheterilor campionatului.

  • Oaspetii sunt obligati sa castige pentru a mai spera la promovare
Bucheon

Oaspetii au doar 20 de puncte in cont, dupa 17 runde de campionat. Acestia ocupa pozitia a 7-a a clasamentului esalonului secund din Coreea de Sud, fiind la 7 puncte distanta de adversarii de astazi. Nici Bucheon nu se descurca prea bine in ultima perioada, cu 2 infrangeri suferite in precedentele 3 runde. Acestia au cedat mai intai cu Gwangju in deplasare, scor 4-1. Mai apoi, oaspetii s-au impus cu greu pe teren propriu, 3-2 in fata celor de la Seoul E. Etapa precedenta, Bucheon a fost invinsa la limita de catre Jeonnam, 1-0 in deplasare.

Cele doua formatii au drept obiectiv promovarea in K League la finalul acestui sezon. Doar ca lupta pentru cele 3 locuri de play-off este una acerba. Liderul Gwangju este de neoprit pana acum, fapt pentru care nu le dau sanse celor doua la primul loc. Pentru Bucheon partida e decisiva, deoarece in cazul unui esec distanta se va mari la 10 puncte. Ma astept la o partida disputata, cu ocazii de ambele parti. Recomandarea mea in acest caz este pronosticul “ambele echipe marcheaza”.

Ponturi fotbal Suwon City vs Bucheon

ambele echipe marcheaza, cota 1.74 la Unibet

sursa foto: kleagueunited.com