Ponturi fotbal Suwon vs Seongnam – K-League

Ponturi fotbal Suwon vs Seongnam - K-League

Ponturi fotbal Suwon vs Seongnam: duminica, 21 iulie 2019, de la ora 13:00, “Suwon World Cup Stadium” gazduieste Suwon vs Seongnam. Este un duel al rundei cu numarul 22 din K-League.

Suwon

Intr-o forma buna, cota de favorita pe care Suwon o primeste din partea agentiilor de pariuri este normala. Aceasta a reusit sa ofere jocuri sigure, astfel, nu a pierdut in ultimele cinci runde. Au fost dueluri in care si-a trecut in cont trei victorii si alte doua rezultate de egaltiate. In etapa anterioara, aceasta a reusit sa o invinga cu 2-0 pe Sangju Sangmu, intr-un meci jucat in deplasare.

De asemenea, echipa sta si mai bine in clasament, ea ocupa pozitia a 6-a, cu 29 de puncte. Are trei lungimi mai multe fata de Pohang, echipa clasata imediat sub ea. Mai mult decat atat, are si un meci mai putin, iar un eventual nou succes o poate duce la sase lungimi distanta de locurile de play-out.

Seongnam

Ceva mai slaba in comparatie cu Suwon, Seongnam se afla pe locul 9, cu 21 de puncte. Are si un goalveraj negativ, -8. Nici nu putea sa aiba altul mai bun, avand in vedere ca este echipa cu al doilea cel mai slab atac din K-League. De asemenea, nivelul pe care l-a aratat in ultimele confruntari este net unul inferior, cifrele arata lucrul acesta.

Senongnam a pierdut ultimele trei dueluri, meciuri in care a intalnit echipe mai bine clasate. In cel mai recent joc a reusit sa joace pe terenul propriu, dar nu a fost suficient pentru a lua un punct in disputa cu Daegu. Astfel, a pierdut cu 0-1 si a ajuns la 25 de goluri incasate, spre deosebire de cele 17 pe care a resit sa le inscrie.

Cum vorbim despre doua echipe care joaca la un nivel diferit in acest moment, gazdele isi merita statutul de favorite. In aceste context, merg pe varianta cea mai simpla si anume, victoria celor de la Suwon. De astfel, in meciul din tur, Seongnam a profitat de avantajul de echipa gazda pe care l-a avut atunci si a reusit sa castige cu 2-1.

Ponturi fotbal Suwon vs Seongnam: gazdele castiga, cota 1.82 la Unibet