Ponturi fotbal – Swansea – Blackburn – Championship – 23.10.2018

O partida a echipelor care sunt la polul opus dupa etapa anterioara se va disputa incepand cu ora 21:45. Pe “Liberty Stadium” are loc Swansea – Blackburn, joc ce face parte din etapa cu numarul 14 din Championship.

Swansea este usor favorita, cota ei a scazut putin de cand agentiile de pariuri au dat verde meciului sa apara in lista. Din pacate pentru ‘’lebede’’ jocul s-a stricat destul demult si raman cu o singura victorie in ultimele cinci etape, perioada in care a mai bifat alte doua remize identice, 0-0, cat si doua infrangeri. Cel mai slab meci facut de Swansea in ultima luna s-a jucat la finalul saptamanii trecute, atunci a avut ocazii destul de rare la poarta lui Aston Villa, pierzand cu 0-1. In conditiile de fata. Ea ocupa locul 15, are 17 puncte, adica fix patru sunt intre ea si formatia care acum se afla pe ultimul loc de playoff. Dincolo de astea, Swansea a fost mai mereu la acelasi nivel in disputele din Tara Galilor, astfel, dupa sase jocuri are cate doua victorii, remize si infrangeri.

Blackburn a cunoscut o crestere substantiala si cred ca jocul si programul o ajuta sa obtina victorii pe banda rulanta, dar pentru face asta trebuie sa ramana focusata pe ceea ce urmeaza sa se intample. A profitat de slabiciunile uneia dintre cele mai bine vazute echipe din Championship si s-a impus cu 2-1 in disputa contra lui Leeds United, 2-1, drept pentru care a facut un salt substantial. Stiind ca diferenta dintre playoff si zona din afara lui este una infima, faptul ca acum se afla pe locul 6, cu 21 de puncte, nu inseamna inca nimic, avand in vedere ca sunt destule etape pana cand se termine circuitul ligii secunde.

Cu toate ca se afla pusa in postura de a juca in deplasare, Blackburn nu pare sa se arate deloc impresionata, a reusit in ultimele trei asemenea jocuri sa lase o impresie buna. De astfel, a castigat trei din cele sase deplasari si cred ca este un punct de pelcare destul de important, tinand cont ca in fata ei sta Swansea, o echipa aflata in suferinta. In alta ordine de idei, n-am asteptari mari si nu m-ar surprinde daca Blackburn obtine punct/e, insa, as vrea sa remarc lipsa jocurilor spectaculoase si acest lucru ar putea sa nu aduca mai multe modificari de scor.