Ponturi fotbal – Swansea – QPR – Championship – 29.09.2018

Swansea City's Miguel Michu celebrates scoring his side's first goal of the game

O alta partida in care orice este posibil se va juca in Tara Galilor, pe “Swansea Stadium”, de la ora 17:00, are loc Swansea – QPR, duel din etapa a 10-a din Championship.

Daca exista probleme pentru Swansea, Baker Richardson este suspendat, acesta se adauga accidentatilor lui Wilfried Bony, Leroy Fer si Jefferson Montero, iar acest lucru s-a intamplat sa nu-i fie deloc pe plac, drept pentru care este fara victorie in ultimele trei etape. Eliminata deja din Carabao Cup, aceasta a avut o saptamana libera, dar acest lucru nu se stie cat de mult o poate ajuta, avand in vedere ca este fara gol inscris de trei saptamani. In runda anterioara a facut 0-0 cu Middlesbrough, meci care a facut-o sa urce pe locul 14, cu 13 puncte, contrar faptului ca pune mare accent pe defensiva, fiind una dintre echipele care primesc greu goluri.

Swansea: Mulder – Roberts; Rondon; Hoorn; Olsson – McKay; Naughton; Grimes; Dyer – McBurnie; Routledge

QPR nu este nici ea mai prejos decat adversara ei, aceasta este oarecum colega de clasament, ocupand locul 16, cu 10 puncte, avand un numar dublu de goluri primite fata de cele incasate. La fel s-a aratat si in etapa trecuta, cand cu greu a putut sa ajunga la poarta lui Norwich, asta desi a jucat acasa, drept pentru care a pierdut cu 0-1. Tot fara gol inscris a pierdut si meciul jucat la mijlocul acestei saptamani, cand a pierdut cu Blackpool, in Carabao Cup, drept pentru care poate ramane mai mult cocentrata pe campionat, in incercarea de a urca mai mult in clasament, avand obiectiv sa termine la mijloc, intre locurile 8 si 14, cel putin asta a fost dorinta patronilor echipei din Londra.

QPR: Lumley – Baptiste; Lynch; Leistner; Bidwell – Freeman; Scowen; Luongo; Eze – Hemed; Wells

Daca facem o comparatie intre parcursul celor doua echipe de pana acum nu putem spune ca exista o favorita clara, insa, daca mizam pe faptul ca Swansea a dat mereu tonul in jocurile de acasa si canu este o echipa care sa lase multe spatii, astept ca din nou sa evolueze in aceeasi masura ca in ultimele meciuri, iar pana la fluierul de final sa vedem cel mult doua goluri.