Ponturi fotbal Swansea vs Hull – Championship

Ponturi fotbal Swansea vs Hull - Championship

Ponturi fotbal Swansea vs Hull: sambata, 3/08/2019, de la ora 17:00, pe “Liberty Stadium” va avea loc Swansea vs Hull, meci din runda inaugurala a noului sezon de Championship.

Swansea

Galezii au evoluat foarte bine in ultimele patru luni. In tot acest interval, contorizand si meciurile oficiale, cat si pe cele de pregatire, au pierdut un singur meci. A fost o campania foarte buna de meciuri de pregatire, cu o serie de sase victorii din tot atatea meciuri. Cel mai tare meci a avut loc in urma cu mai putin de o saptamana, cand a dispus cu 2-1 de Atalanta Bergamo.

Mai mult decat atat, atacul “lebedelor” a fost unul foarte bun. In fiecare meci amical a inscris cel putin doua goluri, dar a si scapat fara gol primit intr-o singura partida. Totodata, ea a fost echipa care in editia trecuta de campionat a terminat in prima jumatate, pe locul 10. Au fost suficiente puncte intre ea si ultima pozitie care a asigurat prezenta in play-off.

Hull City

“Tigrii” au terminat in genunchi campania trecuta, cu o serie de cinci etape in care au luat doua puncte. N-au aratat mai bine nici in meciurile din campania de pregatire pe care au avut-o, contorizand un singur succes in cinci meciuri. In acelasi timp, nivelul echipelor contra carora a evoluat in ultima luna au fost modeste. Cel mai sonor nume pare sa fie Amiens, echipa care s-a clasat pe locul 15 la finalul editiei trecute de Ligue 1.

Totodata, defensiv a stat slab, cu cel putin un gol incasat in fiecare dintre meciuri. Pe de alta parte, in patru dintre acestea s-au dat goluri de ambele parti. De altfel, si in editia trecuta de campionat a avut probleme defensive, terminand cu 68 de goluri primite. Nu au fost multe echipe care au primit mai multe goluri decat ea.

Dintre cele doua echipe, Hull City a fost echipa care a evoluat mai timid si e de asteptat sa mearga in aceeasi directie. De asemenea, Swansea este pe un trend ascendent, a evoluat impecabil si in amicale, deci moralul este cat se poate de ridicat. In aceasta situatia as inclina spre un succes al formatiei gazda. Ar fi primul succes dupa patru ani de meciuri directe cu Hull City.

Ponturi fotbal Swansea vs Hull: gazdele castiga, cota 2.00 la Unibet