Ponturi fotbal Sydney Olympic vs Hakoah Sydney – NPL NSW

Ponturi fotbal Sydney Olympic vs Hakoah Sydney - NPL NSW

Ponturi fotbal Sydney Olympic vs Hakoah Sydney: in ultima zi din saptamana, de la ora 09:00, in runda a 15-a din NPL NSW, Sydney Olympic o intalneste pe Hakoah Sydney.

Sursa foto: facebook

Sydney Olympic

Favorita caselor de pariuri in acest meci, Sydney Olympic are o cota de 1.47 pentru un eventul succes. NU sunt lucrurile atat de simple, avand in vedere ca nu trece nici ea prin cea mai buna perioada. In ultimele cinci meciuri a fost mereu pusa in dificultate, drept pentru care nu a reusit sa castige. Au fost trei rezultate de egalitate, cat si doua infrangeri.

Apararea este slaba, a ajuns la unsprezece meciuri consecutive in care a luat cel putin un gol. In etapa trecuta a luat unul, in urma remizei cu Blacktown, 1-1. A fost un meci pe care l-a disputat in deplasare, ceea ce inseamna ca este un punct castigat. Ea ocupa locul 8, cu 17 puncte, la sase lungimi in spatele ultimului loc care merge in play-off.

Hakoah Sydney

De departe cea mai slaba echipa din cadrul NPL NSW, Hakoah este ciuca batailor acolo. Are 11 infrangeri din 14 meciuri, cel mai mare numar dintre toate rivalele sale. Pe ultimul loc, ea a adunat sapte puncte pana in momentul de fata. Mai mult decat atat, are si -13 in dreptul golaverajului, ceea ce reflecta problemele pe care le are.

In etapa anterioara si-a aratat nivelul foarte slab pe care il are. Astfel, a cedat cu 0-4 in fata celor de la Rockdale, intr-un meci jucat acasa. A fost cea de-a zecea infrangere din ultimele unsprezece jocuri. Un alt meci s-a terminat la egalitate. Ultima oara cand a reusit sa obtina un punct in meciuri din campionat a fost in urma cu doua luni.

Sydney Olympic este echipa care nu a pierdut niciodata in jocurile directe. In 2019, in tur, a reusit sa castige cu 1-0, printr-un gol marcat in repriza secunda. Asa cum o arata cifrele in momentul de fata, nu ar fi foarte indicat un pariu pe solist, insa, Hakoah pierde cu cine vrea si cu cine nu vrea. Cinci din cele sapte deplasari ale celor de la Hakoah Sydney au fost pierdute.

Ponturi fotbal Sydney Olympic vs Hakoah Sydney: gazdele castiga, cota 1.47 la Unibet