Ponturi fotbal Sydney Olympic vs Marconi – NPL NSW

Ponturi fotbal Sydney Olympic vs Marconi - NPL NSW

Ponturi fotbal Sydney Olympic vs Marconi: duminica, 28/07/2019, de la ora 09:00, aduce duelul Sydney Olympic vs Marconi, infruntare din etapa a 20-a din NPL NSW.

Sursa foto: sydneyolympicfc.com

Sydney Olympic

Ultimele cinci jocuri disputate de Sydney Olympic in NSW au fost decise. Trei dintre ele au fost victorii, iar in alte doua randuri adversarii s-au impus. Al doilea scenariu s-a aplicat si in runda anterioara, cand a evoluat in deplasare, pe terenul formatiei APIA Tigers. Chiar si in aceste conditii, echipa ramane pe locul 6, cu 26 de puncte, la egalitate cu Marconi si Manly United.

Principalul ei obiectiv in acest punct al sezonului este sa atace play-off-ul, pentru ca isi permite sa faca lucrul acesta. Este la egalitate de puncte cu ultima echipa care duce in fazele superioare, golaveraju lfiind cel care le desparte. In decursul a 19 intalniri, Sydney Olympic a dat 30 de goluri, tot atatea cate a si incasat.

Marconi

In tabara celor de la Marconi este optimism, asta si pentru ca a dat un randament bun in ultimele confruntari. Precedentele trei runde disputate in NSW au facut-o sa ramana neinvinsa, bifand o remiza si doua infrangeri. Mai mult, dupa remiza alba din compania celor de la Sydney United, au urmat doua victorii categorice.

In luna iulie, Marconi a reusit sa castige cu 3-0 in disputa cu Sutherland, cat si cu 4-2 in disputa cu Druitt Town Rangers. Aceste rezultate i-au adus echipei o clasare pe locul al cincilea, cu 26 de puncte. Faptul ca a dat multe goluri in ultimul timp, face ca golaverajul sa fie +10, mai bun fata de celelalte rivale.

Situatia celor doua echipe este foarte dificila, pentru ca un eventual succes poate sa cantareasca dublu. Totusi, stiu sa inscrie, sa demonstrat acest lucru si in partida din tur, cand Sydney Olympic s-a impus cu 3-1. A fost a doua partida consecutiva in care ele s-au duelat si am avut cel putin trei modificari de scor, cu goluri de ambele parti.

Ponturi fotbal Sydney Olympic vs Marconi: ambele marcheaza, cota 1.48 la Unibet