Ponturi fotbal Sydney U21 vs Rockdale – NPL NSW

Ponturi fotbal Sydney U21 vs Rockdale – NPL NSW

Ponturi fotbal Sydney U21 vs Rockdale: sambata, 6 iulie, ora 12:00, ora Romaniei, Sydney U21 intalneste Rockdale, intr-un meci din runda a 18-a din NPL NSW.

Sydney U21

Lupta grea pentru Sydney u21, echipa care lupta sa evite retrogradarea, fiind pe penultimul loc. Are 14 puncte, cu patru lungimi mai multe decat echipa care se afla pe ultimul loc. Pe de alta parte, merge foarte slab, ceea ce pune si o mai mare presiune asupra ei. In runda anterioara, aceasta a fost facuta knock down de Blacktown, formatie in fata careia s-a inclinat, pierzand cu 1-3.

Invinsa in ultimele cinci etape, Sydney U21 este si o echipa care primeste foarte usor goluri. Are cea mai slaba defensiva, cu 42 de goluri incasate. Jumatate dintre ele au venit jucand pe teren strain. In cele noua meciuri pe care le-a avut in postura de formatie vizitatoare, a strans 11 puncte.

Rockdale

Desi sta la panda in asteptarea unor greseli ale adversarilor, Rockdale a inceput sa nu mai castige. In urma rundei anterioare, aceasta a ajuns la cinci infrangeri in ultimele sase etape. A cedat cu 0-1, in deplasare, cu Sydney Olympic. De asemenea, nivelul aratat de aceasta nu este unul demn de o echipa cu pretentii la play-off.

Se afla pe locul 7, cu 23 de puncte, intre ea si echipa care se afla pe ultimul loc de play-off sta golaverajul. Sunt trei echipe care au acelasi punctaj, dar Rockdale are cel mai slab golaveraj dintre toate. A luat zece goluri mai multe decat cele 20 pe care le-a inscris in 17 etape disputate pana in momentul de fata.

Accesibila din toate punctele de vedere, Sydney u21 nu este deloc ajutata de statutul de gazda pe care urmeaza sa-l aiba. Din contra, desi nici adversarii nu trec printr-o perioada mai buna, asteptarile mari vin din partea lui Rockdale. Pe de alta parte, as vrea sa evit un pariu pe victoria uneia sau alteia. Spun acest lucru pentru ca primind goluri usor, pare mai indicat sa ne indreptam spre un asemenea pariu. In tur, Rockdale s-a impus cu 2-1.

Ponturi fotbal Sydney U21 vs Rockdale: peste 2.5 goluri, cota 1.40 la Betano