Ponturi fotbal Teuta vs Granada – Preliminarii Europa League

ponturi europa league

Joi 17.09.2020, de la ora 17:00, se va desfasura partida Teuta vs Granada, din cadrul turului 2 preliminar UEFA Europa League.

Teuta

Albanezii au trecut in primul tur preliminar de israelienii de la Beitar Jerusalem. Echipa s-a impus cu scorul de 2-0 pe teren propriu. Krasniqi a deschis scorul in minutul 6, iar Hebaj a inchis tabela in minutul 87. Acel succes a fost urmat de unul chiar si mai important. Pe 31 August, gazdele de astazi au evoluat in compania celor de la Tirana, pentru Supercupa Albaniei. Acelasi Hebaj a fost decisiv pentru Teuta, care a reusit sa cucereasca si primul trofeu al sezonului.

Atacantul de 22 de ani a marcat de 2 ori in prima repriza si a stabilit scorul final al intalnirii – 2-1. Vrapi reducea din diferenta in minutul 75 pentru Tirana, insa ultimul sfert de ora nu a mai adus modificari pe tabela de marcaj.

Granada

Granada a uimit pe toata lumea sezonul trecut. Ibericii au reusit la primul sezon de la promovare sa se califice in preliminariile Europa League. Alb-rosii au trecut in ultima runda de Bilbao, cu scorul de 4-0. A fost un succes extrem de important pentru club, care acum se gandeste la fotbalul european. Debutul in noua stagiune pentru Granada a fost tot in fata bascilor.

Acestia s-au impus din nou, de aceasta data cu scorul de 2-0. Herrera si Milla au punctat pentru alb-rosii, in repriza secunda. Pentru deplasarea de astazi, antrenorul ibericilor nu are absente importante si va putea trimite in teren cel mai bun 11 posibil.

Echipa probabila: Silva – Neva, Duarte, Sanchez, Foulquier – Montoro, Milla – Vico, Herrera, Puertas – Soldado

Granada reprezinta LaLiga in aceste preliminarii Europa League. Este o diferenta majora de valoare intre cele doua formatii. Teuta provine din fotbalul albanez, unul fara prea mari realizari la nivel de club. In schimb, oaspetii desi nu au o experienta uriasa europeana, au un lot valoros, ce cred ca ar castiga la pas in campionatul din Albania. Recomand pronosticul “2 pauza / 2 final“, la o cota de 1.65.

Ponturi fotbal Teuta vs Granada

2 pauza / 2 final, cota 1.65 la Unibet