Ponturi fotbal Tianjin Tianhai vs Jiangsu Suning – Super League

Ponturi fotbal Tianjin Tianhai vs Jiangsu Suning

Ponturi fotbal Tianjin Tianhai vs Jiangsu Suning: duminica, 30 iuni 2019, de la ora 14:35, Tianjin Tianhai o intalneste pe Jiangsu Suning, in etapa cu numarul 16 din Super League.

Sursa foto: twitter

Tianjin Tianhai

Nivelul jocului propus de aceasta echipa a fost unul cu mult sub nivelul Super League-ului chinez. Dupa 14 etape, ea se afla pe locul 16, ultimul, cu noua puncte, cat si -10 in dreptul golaverajului. De asemenea, are o singura victorie si ea venita in urma cu aproape doua luni, intr-un meci jucat in deplasare.

Problemele de pe teren propriu au continuat mereu, ea avand 0 in dreptul victoriilor, in meciurile cu rol de gazda. In etapa trecuta, aceasta a reusit sa inscrie din nou, dar meciul cu Dalian Yifang s-a incheiat la egalitate, 2-2. A fost a doua remiza consecutiva in care se inscrie goluri de ambele parti, dupa acel 1-1, cu Henan Jianye.

Jiangsu Suning

Moral usor scazut pentru Cosmin Olaroiu si a sa echipa Jjiangsu Suning. In ultimele cinci dispute oficiale, aceasta a reusit sa castige o singura data, acasa, 4-1, cu Beijing Renhe. Nu a fost ultimul meci, pentru ca in urma cu zece zile a intalnit Shanghai Shenhua. Tot in fata propriilor suporteri, aceasta a pierdut total surprinzator cu 0-1.

In conditiile de fata, cred ca desi nu a trecut turul, poate sa spuna adio podiumului. Ocupa locul 5, cu 21 de puncte, dar intre ea si echipa de pe pozitia a treia sunt 13 lungimi. Un alt minus de luat in calcul este prestatia lui Jiangsu Suning pe teren strain. Acolo este locul unde a luat cinci puncte dintr-un maxim posibil de 21.

Cum ambele joaca un fotbal destul de sters in ultimele meciuri, nu as exclude ca greselile sa apara de o parte si de cealalta. Iar in acest sens, un pariu pe goluri pare si mai indicat, cu atat mai mult cu cat stiu sa inscrie. In patru din ultimele cinci dueluri directe, ambele echipe au reusit sa inscrie. Cred ca este un pronostic care sta in picioare si in momentul de fata, chiar daca este implicata echipa de pe ultimul loc.

Ponturi fotbal Tianjin Tianhai vs Jiangsu Suning: ambele marcheaza, cota 1.58 la Unibet