Ponturi fotbal – Tigre – Argentinos Juniors – Superliga – 13.11.2018

Marti dimineata, de la ora 00:00, pe “Estadio Jose Dellagiovanna” are loc meciul Tigre – Argentinos Juniors, din etapa a 12-a din Superliga.

Tigre are inca o cota de favorita, cu toate ca nu traverseaza cea mai bune perioada din istorie, asta dupa ce a pierdut la scor in etapa anterioara. A jucat tot la Buenos Aires, dar contra celor de la Boca Juniors, unde a cedat intr-un mod normal, dar scorul a fost prea dur, 1-4. A fost al treilea meci la rand pe care aceasta nu reuseste sa-l castige, in conditiile in care a bifat doua infrangeri si un rezultat de egalitate. De asemenea, ocupa locul 21 din 26 de participante, cu 11 puncte, un numar decent penru o echipa care inscrie foarte putine goluri, are o medie de o reusita pe meci. Pe de alta parte, rezultatele de acasa au fost oarecum echilibrate, Tigre obtinand o victorie, trei remize, cat si un esec.

Argentinos Juniors nu are ce pierde, este pe ultimul loc in acest moment si pare ca nu gaseste calea spre a se redresa. A pierdut pe banda rulanta, ultima partida pe care a reusit sa o castige si singura de pana acum din campionat, a fost pe 1 septembrie. Au mai urmat alte sapte infruntari, dintre care sase in campionat, un singur egal si restul infrangeri. In etapa trecuta a pierdut din nou jucand in postura de echipa gazda, a fost 0-2 in fata celor de la Independiente. Poate ca nu ar fi foarte rau ca s-au pierdut atat de multe meciuri consecutive, dar faptul ca nu inscrie aproape deloc este o problema evidenta, ultimul ei gol marcat a coincis cu ultimul succes.

Exista o oarecare diferenta intre ele, Tigre a reusit ca pe teren propriu sa castige singurul meci direct din acest an. Cu toate ca nu ies prea mult in relief, prin jocuri excelente, o echipa care nu mai castiga de mai bine de doua luni si nici nu a inscris de atat de multe timp, este greu de crezut ca poate tine nivelul jocului fie si in deplasare, contra unei echipe din jumatatea inferioara.