Ponturi fotbal – TNS – Bala Town – Premier League – 21.09.2018

TNS - Bala Town

Campionatul Tarii Galilor se reia si el dupa pauza fortata de Liga Natiunilor de acum doua saptamani si isi disputa runda cu numarul 7, TNS – Bala Town se joaca de la ora 21:45.

The New Saints este cea mai puternica echipa dintr-un fotbal si asa destul de scazut, care reuseste an de an sa domine autoritar si automat sa-si treaca in cont un nou titlu. La fel se intampla si acum cand dupa sase runde are cinci victorii si trei puncte peste Connah’s. Din punct de vedere al golaverajului nu are adversari, pe langa faptul ca are o medie de aproape patru goluri inscrise in fiecare meci, ea se mandreste si cu o aparare de foc, doua goluri a primit pana in acest moment. O adevarata demonstratie de forta a facut in etapa trecuta, cand a castigat cu 2-0 pe terenul celor de la Llanelli, acela fiind al patrulea succes consecutiv pe care il obtine fara sa primeasca gol.

Daca Bala Town are si ea ceva in comun cu rivala din meciul de vineri seara este prezenta in playoff aproape sezon de sezon. Si in prezent se afla pe locul 5, cu 9 puncte, dar are probleme in a lega doua victorii la rand, toate meciurile pe care le-a jucat au alternat, trecandu-si in cont cate o victorie si o infrangere. In etapa trecuta a trebuit sa puna armele jos si sa se declare invinsa de Aberyswyth, formatie unde a evoluat si a cedat cu 2-3, asta dupa ce a fost depasita si a luat gol la fiecare sut primit pe spatiul portii.

Sunt ani buni de cand TNS n-a mai pierdut intr-un duel din campionat in care adversarul sau s-a numit Bala Town si dupa cum s-a prezentat si de aceasta data nu cred ca o sa se intrerupa aceasta serie. Cu toate astea, stiu ca oaspetii sunt capabili sa inscrie, au facut asta in fiecare joc pe care l-au avut in acest sezon, iar acesta este unul dintre motivele pentru care prefer sa aleg un pariu pe goluri