Ponturi fotbal Tokushima vs Chiba – J League 2

Tokushima vs Chiba. Duelul din cadrul rundei a 21-a a ligii secunde japoneze, va avea loc Duminica 7 Iulie, de la ora 12:00.

Gazdele traverseaza o perioada foarte buna
Tokushima

Tokushima se afla intr-o continua ascensiune, cu 4 victorii consecutive inregistrate in campionat. Acestia si-au inceput “marsul” cu un 1-0 pe teren propriu in fata celor de la Machida. Mai apoi, gazdele au invins-o pe Yokohama FC in deplasare, scor 2-1. In ultimele 2 runde, Tokushima a trecut de Avispa Fukuoka si Kofu, cu 2-1 respectiv 1-0. In Cupa Imparatului, gazdele de azi au reusit sa o elimine pe Ehime, dupa un duel pe teren propriu. Ultimele victorii au adus-o pe Tokushima pe pozitia a 9-a, cu 30 de puncte acumulate. Acestia s-au apropiat la doar 4 puncte de play-off si 9 puncte de liderul Yamagata.

Oaspetii sunt inconstanti in evolutii
Chiba

Chiba nu se descurca la fel de bine, echipa fiind in preajma “zonei rosii”. Oaspetii au 22 de puncte acumulate in 20 de runde si sunt la doar 5 puncte deasupra locului 21, loc retrogradabil. Acum 2 etape, Chiba a fost invinsa de catre Kashiwa in deplasare, cu scorul de 2-0. Mai apoi, oaspetii au cedat din nou, 1-2 cu Machida. Nici in Cupa Imparatului acestia nu au oferit o evolutie solida, pierzand cu scorul de 0-3 in fata celor de la Yokohama. Oaspetii au reusit sa castige doar una din ultimele 5 deplasari la Tokushima, in August 2017.

Tokushima este favorita certa a caselor de pariuri astazi. Si este de inteles de ce, tinand cont de sezonul pe care cele doua l-au avut. Gazdele vin dupa 5 victorii consecutive in toate competitiile si moralul lor este foarte ridicat. Acestia se pot apropia decisiv de locurile de promovare in cazul unui succes, iar echipa cu siguranta va forta. De partea cealalta, Chiba pare sa nu se regaseasca si nu stiu daca va putea da o replica pe masura. Recomandarea mea este pronosticul “1 solist”, la o cota de 1.82.

Ponturi fotbal Tokushima vs Chiba

1 solist, cota 1.82 la Unibet

sursa foto: footballshirtculture.com