Ponturi fotbal Torino vs Debrecen – Europa League

Ponturi fotbal Torino vs Lecce

Ponturi fotbal Torino vs Debrecen este un meci din cadrul preliminariilor Europa League, ce conteaza pentru turul al doilea, urmand sa se dispute pe “Stadio Giuseppe Moccagatta”, de la ora 22:00.

◘ Torino

Este favorita certa in aceasta confruntare, judecand dupa cotele oferite de bookmakeri. Aceasta dispune de un lot mai puternic, avand si un plus de experienta, jucand totusi intr-un campionat foarte valoros. De asemenea, un alt aspect ce trebuie luat in seama este avantajul propriului teren, unde clacheaza rar, suporterii jucand si ei un rol important deseori.

Torinezii cauta sa revina in Europa League dupa o pauza de de cinci ani. Ultima data jucau in sezonul 2014-2015, cand straluceau, ajungand pana in faza optimilor.

In sezonul precedent au aratat bine, terminand pe locul sapte, devansand echipe ca Lazio sau Sampdoria. De la incheierea campionatului, elevii lui Walter Mazzarri au jucat trei partide amicale, toate incheiate cu victorie. Au invins Bormiese cu 18-1, Merano cu 15-0 si Pro Patria cu 3-2.

◘ Debrecen

Este mult sub nivelul adversarei sale, din multe puncte de vedere. Aceasta are un lot mai slab, fiind dezavantajata si de faptul ca joaca in deplasare, asa ca bookmakerii o dau ca outsidera.

In intreaga sa istorie, aceasta se poate lauda cu doua participari in competitiile europene. A jucat in Liga Campionilor in 2009, participand in Europa League in 2010. In acest sezon a revenit in Europa League dupa o pauza de trei ani. A inceput din primul tur preliminar, unde a intalnit Kukesi, pe care a invins-o cu 4-1 la general.

Debrecen se afla intr-o forma slaba insa,a venind dupa o serie de trei partide fara succes. In aceastea a pierdut de doua ori, cu Bekescsaba si Kazincbarcika, remizand cu Kukesi.

Pronostic

Torino este mult mai buna, iar cel mai probabil se va impune lejer, mai ales ca joaca acasa. Noi mizam insa pe varianta golurilor, intr-o cota mult mai buna, minim trei marcate fiind suficiente pentru a ne aduce profit.

• Ponturi fotbal Torino vs Debrecen: peste 2,5 goluri -> cota 1.60

sursa foto: skysports.com