Ponturi fotbal – Toronto FC – New England Revolution – MLS – 30.09.2018

Inainte cu putin timp de a se trage cortina asupra sezonului regulat MLS, duminica se vor duela Toronto FC – New England Revolution, intr-o partida programata de la ora 02:30.

Se stia de ceva timp ca Toronto FC si-a sacrificat sezonul si orice ar putea face in acest final nu poate remonta problemele aratate anterior si astfel, va aborda partida din postura de ocupanta a locului 9 in Conferinta de Est, cu 30 de puncte. Sunt zece lungimi intre canadieni si detinatorii trofeului en-titre si ultimul loc din playoff, iar situatia nu este una buna. In etapa trecuta a venit randul ca Toronto FC sa sufere al 15-lea esec stagional, a pierdut cu 0-2 meciul jucat la New York, cu Red Bulls, in care a avut cateva ocazii bune, dar fara noroc pe tabela.

Toronto FC: Alex Bono — Nick Hagglund, Michael Bradley, Chris Mavinga — Gregory van der Wiel, Marky Delgado, Jonathan Osorio, Victor Vazquez, Justin Morrow — Tosaint Ricketts, Lucas Janson

Contrar faptului ca este colega de clasament cu adversara ei, mai are o sansa la playoff, deoarece are cu cinci puncte mai putine decat Montreal Impact, echipa aflata pe locul 6, cat si un meci mai putin. Moralul echipei este unul bun, in ultimele patru etape a reusit sa scape fara esec, inregistrand trei rezultate de egalitate si o victorie, suficient cat sa se aproapie de un golaveraj cel putin egal. Totusi, are probleme foarte mari in deplasare, de-a lungul a 14 asemenea dueluri in doua randuri s-a putut lauda ca a castigat, drept pentru care a ramas cu 12 puncte acumulate din 42 maxim posibile in doar doua jocuri a scapat fara sa primeasca gol.

New England Revolution: Brad Knighton — Andrew Farrell, Jalil Anibaba, Michael Mancienne, Brandon Bye — Luis Caicedo, Scott Caldwell — Kelyn Rowe, Diego Fagundez, Cristian Penilla — Teal Bunbury

Stim foarte bine ca Major League Soccer este un campionat ce apartine echipelor care joaca pe teren propriu, iar Toronto FC a ratat ocazia de a se afirma. Pe de alta parte,New England Revolution este genul de echipa capabila sa inscrie meci de meci, insa, jucand in deplasare s-a dovedit foarte accesibila in a lua goluri, greselile fiind la ordinea zilei, iar datorita acestora am sa merg pe un meci cu goluri, cel trei reusite, cum s-a intamplat si in luna mai, atunci Revs a castigat cu 3-2.