Ponturi fotbal Toronto FC vs Houston Dynamo – MLS

Ponturi fotbal Toronto FC vs Houston Dynamo – MLS

Ponturi fotbal Toronto FC vs Houston Dynamo: duminica dimineata, de la ora 02:30, “BMO Field” este terenul de bataie pentru Toronto FC vs Houston Dynamo. Meciul face parte din programa Major League Soccer, sezonul 2019.

Sursa foto: bmofield.com

Toronto FC

Numele Toronto FC inseamna ceva in Major League Soccer, este o echipa care a si luat campionatul. Mai mult decat atat, pare sa fie abonata la locurile de play-off, asa cum se intampla si in momentul de fata. Ea se afla pe locul al saselea in Conferinta de Est, cu 29 de puncte, doua mai multe fata de New England Revs. Este echipa care sta imediat sub linia acestui play-off.

Dincolo de aceste cifre, este intr-o revenire de forma. In ultimele cinci etape, Toronto FC a dat rezultate bune. In acest interval si-a trecut in cont trei victorii, o remiza si o singura infrangere. In urma cu putine zile, trio-ul Altidore-Pozuelo-Morgan au adus succesul in disputa cu New York Red Bulls. A fost tot o partida care s-a disputat pe terenul propriu.

Echipa probabila: Westberg – Auro, Gonzalez, Mavinga, Morrow – Delgado, Bradley – Endoh, Pozuelo, Shaffelburg – Altidore

Houston Dynamo

Inca in expectativa, Dynamo asteapta ca adversarul sa greseasca si ea sa-si revina. In ultimele meciuri a fost simplu adversar de antrenament pentru echipele intalnite. Astfel, dupa esecul cu Atlanta United (0-5), a ajuns la trei infrangeri consecutiva. Mai mult decat atat, este una dintre formatiile cu golaveraj negativ din Vest.

Houston Dynamo se aflape locul 8 in Conferinta de Vest, cu 27 de puncte. Intre ea si ultimul loc care asigura prezenta in play-off sunt doua lungimi. Din nefericire pentru ea, jocul de moment nu pare sa-i aduca nimic bun, fiind si acum considerata outsider. Este decizia caselor de pariuri, dar asta nu inseamna ca nu poate face surpriza.

  • Echipa probabila: Deric – Garcia, Struna, Figueroa, Beasley – Ceren, Vera – Hairston, Martinez, McNamara – Manotas

Asa cum am spus anterior, Houston Dynamo este capabila sa faca surpriza. Cu toate astea, daca are nevoie sa reinvie, o poate face in fata unor echipe mai modeste, Toronto pare prea in forma pentru ea. Drept urmare, inclin sa cred ca gazdele vor da ce au ele mai bun, suficient sa obtina si toate punctele puse la bataie.

Ponturi fotbal Toronto FC vs Houston Dynamo: gazdele castiga, cota 1.65 la Unibet