Ponturi fotbal Toronto FC vs Sporting Kansas City – MLS

Ponturi fotbal Toronto FC vs Sporting Kansas City

Ponturi fotbal Toronto FC vs Sporting Kansas City: sambata dimineata, de la ora 02:00, pe “BMO Field” se va disputa Toronto FC vs Sporting Kansas City, infruntare din Major League Soccer.

Toronto FC

Problemele continua pentru Toronto FC, o echipa care in ultimele sase meciuri oficiale s-a lovit de insucces. In aceste infruntari a bifat doua remize si patru infrangeri. Ultimul duel a insemnat si o remiza, 1-1 fiind scorul duelului contra lui Vancouver Whitecaps.Ea se afla pe locul 7 in Conferinta de Est, cu 18 puncte. Intre ea si echipa din fata ei, New York City, sunt cinci lungimi.

Totodata, Toronto FC este echipa care in ultimele cinci meciuri are cele mai putine puncte stranse dintre echipele din Est. Pe langa cele doua puncte, a si inscris foarte putin, canadienii au punctat de trei ori, spre deosebire de cele opt goluri pe care le-au incasat.

  • Echipa probabila: Westberg – Mavinga, Moor, Ciman – Laryea, Delgado, Fraser, Morrow – Pozuelo – Boyd, Altidore

Sporting Kansas City

Nu se bucura nici ea de o perioada mai buna, prestatia sa din aceste infruntari se vede prin prisma clasamentului. Sporting Kansas City ocupa locul 10 in Conferinta de Vest, cu 15 puncte. Sunt patru puncte intre ea si ultima echipa care merge in play-off. Are o singura victorie in ultimele cinci confrutnari, alte doua meciuri au fost remize si alte doua infrangeri.

Cel mai recent duel s-a disputat in urma cu putine zile, in deplasare. A fost 1-1, in confruntarea cu Houston Dynamo, golul echipei fiind atunci inscris de francezul Yohan Criozet. O alta problema pe care Sporting Kansas City o are este jocul din deplasare. In sase astfel de intalniri nu a reusit sa castige.

  • Echipa probabila: Melia – Hasler, Barath, Smith, Sinovic – Sanche, Gurierrez, Busio – Criozet, Nemeth, Salloi

Sunt doua echipe in suferinta, pretentiile poate sunt prea mari pentru ceea ce pot ele. Totusi, vreau sa cred ca Toronto FC este o echipa mult mai buna si care are capacitatea necesara sa castige. Este favorita si cred ca pana la urma este ocazia tocmai buna sa depaseasca seria aceasta neagra, in fata unei echipe cu probleme mari cand joaca in deplasare.

Ponturi fotbal Toronto FC vs Sporting Kansas City: gazdele castiga, cota 2.05 la Unibet