Ponturi fotbal – Toulouse – Monaco – Ligue 1 – 15.09.2018

Sambata seara, printre meciurile pe care Ligue 1 le are in programul rundei a cincea, de la ora 21:00 se joaca si Toulouse – Monaco.

Toulouse joaca acasa si asta este un avantaj, aspect care a contat enorm in lupta pentru supravietuire pe prima scena a fotbalului francez.  Afirm acest lucru deoarece alb-violetii au fost nevoiti sa joace meci de baraj in editia trecuta de campionat, iar in urma unei duble bine gandite tactic, a trecut relativ usor de Ajaccio.  De data aceasta parca ceva s-a schimbat si jucatorii care au ramas sa tina steagul sus o fac cu brio, Toulouse ocupand locul al treilea, cu noua puncte. In acelasi timp, desi are trei victorii la rand, ea impunandu-se si in disputa amicala contra lui Eibar, in Ligue 1 are golaveraj negativ, -1.

Echipa probabila: Reynet – Amian; Fortes; Jullien; Sylla – Bostock; Sangare – Dossevi; Garcia; Gradel – Iseka

Monaco este o umbra a formatiei care castiga titlul si se batea cap la cap cu PSG. De asemenea cele doua au jucat Super Cupa, trofeu pierdut de alb-rosii cu 0-4. Nu a fost intamplatoare infrangerea, iar monegascii si-au aratat limitele in etapa anterioara, meciul contra lui Marseille s-a terminat cu infrangerea lor, scor 2-3. Meciuri frumoase, goluri multe, puncte putine, acesta ar putea sa fie titlul care o defineste cel mai bine. Desi trei din cele patru meciuri au adus goluri peste medie, AS Monaco ocupa locul 13, cu 4 puncte, jucatorul cel mai important in gura portii adverse, columbianul reusind deja doua goluri.

Echipa probabila: Benaglio – Henrichs; Glik; Jemerson; Barreca – Bennasser – Grandsir; Aholou; Tielemans; Chaldi – Falcao

Facand un rezumat al ultimelor meciuri directe, am avut cinci infruntari la rand in care s-au dat cel putin trei goluri. De astfel, trei din patru meciuri jucate de Toulouse si Monaco in actuala stafiune s-au terminat cu cel putin trei goluri. Una peste alta, ambele au potential, ne-au demonstrat asta prin faptul ca dau goluri indiferent ce se intampla, iar eu astept ocazii de poarta, goluri, poate, rastunari spectaculoase de scor marca Monaco