Ponturi fotbal – Toulouse – Montpellier – Ligue 1 – 27.10.2018

Echilibrul domneste asupra duelului dintre Toulouse – Montpellier, din etapa cu numarul 11 din cadrul Ligue 1. Are loc pe “Stadium Municipal”.

Toulouse a suferit una dintre cele mai drastice infrangeri ale sezonului, nu a putut sa opreasca macelul din disputa cu Nantes, 0-4 a fost scorul acelui duel. A sasea partida la rand in care nu se impune si s-a indepartat suficient de mult de zona cupelor europene, acum aflandu-se pe locul 9, cu 13 puncte. Jucand pe teren propriu are mare incredere in ea, Stadionul Municipal este locul unde a pierdut o singunra data din cinci dueluri si atunci intr-un mod spectaculos, 2-3 a fost scorul acelui meci. Din punctul de vedere al atacului a fost mereu prezenta in meciurile de acasa, a reusit sa inscrie mereu cel putin un gol, in patru dintre randuri si adversarii au facut acelasi lucru.

INFO LOT: Steeve Yago si Yaya Sanogo sunt accidentati, iar Aaron Leya Iseka este suspendat, in timp ce John Bostock este incert.

Toulouse: Reynet – Moreira; Todibo; Jullien; Moubandje – Sangare; Mbia – Dossevi; Garcia; Gradel – Munele

Montpellier este o echipa care pe teren propriu evolueaza foarte bine, reusind sa scape neinvinsa din ultimele cinci astfel de jocuri. In etapa trecuta a avut parte de un asemenea joc, partida in care Laborde si Delort au fost cei carei au inscris in fata lui Bordeaux, 2-0 a fost scorul acelui meci. Este bine pentru ca nu primeste gol, HSBC a ajuns la 19 puncte acumulate si ocupa locul al treilea. Partea la fel de buna o reprezinta ca are a doua cea mai buna aparare, PSG este singura care o intrece. Nu s-a dat lovita cand a fost vorba de deplasari, in patru jocuri disputate cu acest statut, de echipa vizitatoare, a bifat doua victorii si tot atatea rezultate de egalitate, fiind printre putinele echipe care n-au cedat.

INFO LOT: Keagan Dolly este accidentat.

Montpellier: Lecomte – Mendes; Hilton; Congre – Oyongo; Tallec; Skhiri; Aguilar – Mollet – Laborde; Delort

Cum bine ne-o arata si cotele afisate pentru acest duel, meciul este sortit echilibrulului. Desi Montpellier traverseaza o perioada buna si este neinvinsa in deplasare Toulouse a stiut sa-si arate suprematia in jocurile de pe teren propriu, pe langa faptul ca a marcat constant, a lasat o impresie buna si acest lucru astept sa conteze. Sunt sase ani si jumatate de cand Toulouse nu a mai pierdut acasa, in disputele cu Montpellier.