Ponturi fotbal TPV vs KTP – Ykkonen

Ponturi fotbal TPV vs KTP: duminica este o noua zi de fotbal in campionatele nordice, iar Ykkonen, ne aduce duelul dintre TPV si KTP. Este o infruntare programat sa inceapa de la ora 18:30, si care face parte din etapa a 9-a.

TPV

Marcatoare constanta in ultimele patru dueluri, au fost meciuri in care TPV a evitat esecul. In tot acest timp a reusit sa obtina trei rezultate de egalitate identice, 1-1, cat si un succes, 1-0, cu Ekenas. Acest succes a venit in urma cu trei saptamani, intr-un duel disputat pe terenul propriu. Datorita acestor rezultate se mentine pe linia de plutire.

Se afla pe locul 8, cu 7 puncte. Principala ei miza pentru acest weekend este sa nu cada sub linia rosie. Intre ea si echipa de pe ultimul sunt sunt doua lungimi. A reusit sa paraseasca ea aceasta pozitie dupa ce a luat sase puncte in ultimele patru etape. totusi, este echipa care a inscris cele mai putine goluri, TPV a dat cinci goluri si a luat cu patru mai multe.

KTP

Situatia echipei incepe sa devina tot mai grea de la o etapa la alta. In etapa trecuta a suferit a treia infrangere stagionala, drept pentru care are si un golaveraj negativ. Pusa in fata unei confruntari cu o echipa abonata la promovare, a cedat presiunii. Astfel, meciul contra celor de la TPS Turku s-a incheiat cu scorul de 0-3.

Ocupanta locului al patrulea, cu 11 puncte, intre ea si echipa din fata ei este o singura lungime. Pe de alta parte, in Ykkonen este miza primelor doua locuri. Sunt singurele care permit o posibila promovare, iar acest lucru pare sa fie departe de ea. Intre KTP si echipa de pe locul al doilea, TPS Turku sunt opt lungimi.

O singura data s-au mai intalnit cele doua echipe si atunci s-a intamplat in acest an, in cupa. A fost atunci 1-1, insa au mers mai departe pentru ca au ocupat primele doua locuri din Grupa D. Cred ca lucrurile sunt diferite in campionat, astfel probabil ca vor da mai mult, incercand sa atinga perfectiunea. Pe de alta parte, faptul ca primesc usor goluri si au inceput sa inscrie si ele, ma face sa cred ca greselile ne vor aduce un pronostic castigator. Ambele echipe sa marcheze este pronosticul cel mai des intalnit in meciurile celor doua formatii, in Ykkonen.

Ponturi fotbal TPV vs KTP: ambele marcheaza, cota 1.63 la Unibet