Ponturi fotbal Tre Fiori vs Klaksvik – Preliminarii Europa League

Joi 04.07.2019, cu incepere de la ora 21:45, vom asista la duelul Tre Fiori vs Klaksvik, din cadrul primului tur preliminar al grupelor Europa League.

Gazdele nu mai au nicio sansa reala la calificare

Tre Fiori

Tre Fiori si-a castigat locul in preliminarii in urma play-off-ului din San Marino. Echipa insa nu va sta prea mult in angrenajul cupelor europene, fiind in proportie de 99% eliminata. Modesta formatie a pornit categoric cu sansa a doua la duelul tur din Insulele Feroe, avand o cota de 14.50 sa se impuna. Si jocul celor de la Tre Fiori a confirmat acest lucru, echipa fiind condusa in minutul 83 cu scorul de 5-0. A. Compagno a reusit sa marcheze golul de onoare pentru trupa din San Marino, dupa o pasa buna oferita de A. D`Addario, in minutul 90+3.

Klaksvik nu a avut emotii pe teren propriu

Klaksvik

Oaspetii evolueaza in prima liga din Insulele Feroe si o fac foarte bine. Acestia ocupa pozitia a 3-a, cu 32 de puncte acumulate, 3 mai putine decat liderul Vikingur. Klaksvik are insa un meci in minus, asadar poate trece la sefia clasamentului in cazul in care isi castiga etapa restanta. In preliminariile Europa League lucrurile merg perfect pana acum pentru feroezi. Acestia si-au asigurat in mare masura calificarea inca din tur, dupa un 5-1 fara drept de apel. P. Johannesen (minutele 9 si 56), J. Bjartalid (minutele 73 si 83) si S. Sandmael (minutul 37), au fost autorii umilintei celor de la Tre Fiori.

Trupa din San Marino este ca si eliminata si nu cred ca cineva din interiorul echipei mai crede in minuni. Acestia au si un mare dezavantaj, deoarece Klaksvik se afla in plin sezon competitional si e conectata la partidele importante. Ma astept ca oaspetii sa nu mai tureze motoarele in San Marino, pentru ca e greu de crezut ca pot incasa 4 goluri. E posibil sa avem o partida mai inchisa decat cea din Insulele Feroe, asadar voi opta pentru un “under” la goluri.

Ponturi fotbal Tre Fiori vs Klaksvik

sub 3.5 goluri, cota 1.49 la Unibet

sursa foto: trefiori.sm