Ponturi fotbal Trinidad Tobago vs Guyana – Gold Cup

Ponturi fotbal Trinidad Tobago vs Guyana

Ponturi fotbal Trinidad Tobago vs Guyana: joi dimineata, de la ora 01:30, in Kansas City, pe “Children’s Mercy Park”, se joaca Trinindad Tobago s Guyana. Este o confruntare din Grupa D, din cadrul Gold Cup.

Trinidad Tobago

Jocul slab prestat de aceasta a fost si cel care o elimina matematic de la Gold Cup, cu o etapa inainte de incheierea fazei grupelor. Are 0 puncte dupa primele doua intalniri si mai mult decat atat, are tot 0 in dreptul golurilor inscrise. Dincolo de aceste lucruri, este si autoarea unuia dintre cele mai rusinoase scoruri din aceasta editie a Gold Cup.

Trinidad Tobago a pierdut cu 0-2, in fata nationalei statului Panama, la inceputul Gold Cup 2019. Nu a invatat nimic si ulterior, dupa o confruntare cu Statele Unite ale Americii, a cedat cu 0-6. In afara de ea, Cuba a mai pierdut la o asa mare diferenta de scor. Pe de alta parte, pare normal ce se intampla, in ultimele sapte dueluri disputate de ea, nu a dat gol.

  • Echipa probabila: Ranjitsingh – A. Jones, Cyrus, Mitchell, Williams – Huland, George – J. Jones, Molino, Cato – Peltier

Guyana

Este intr-o situatie asemantoare cu a adversarei sale, in sensul ca a fost deja matematic eliminata. Ea ocupa locul al treilea in grupa, cu 0 puncte dupa primele doua meciuri. A inceput slab in fata nationala Statelor Unite ale Americii, cu un esec, 0-4. A continuat in aceeasi linie, insa, a reusit ca in fata Panama sa inscrie si ea in doua randuri.

Autorul celor doua goluri din disputa cu Pana apartin lui Neil Danns, mijlocas in varsta de 36 de ani. Acesta a transformat doua lovituri de la 11 m. Esecul suferit in etapa trecuta a fost cel de-al patrulea consecutiv, daca luam in calcul si ce s-a intamplat in partidele de pregatire.

  • Echipa probabila: Robets – Dover, Layne, Vancooten, Gordon – Duke-McKenna – Danns, Cox – Jeffey, Marsh-Brown, Cato

Meciul dintre cele doua echipe pare mai mult unul de palmares. Deja eliminate matematic, cred ca nu mai conteaza asa mult ce se intampla. Resemnate si cu un joc si asa foarte slab, ma astept sa vedem cel mult doua modificari de scor.

Ponturi fotbal Trinidad Tobago vs Guyana: sub 3.5 goluri, cota 1.46 la Unibet