Ponturi fotbal – Tunisia – Anglia – Campionatul Mondial – Grupa G – 18.06.2018

Ponturi fotbal - Tunisia - Anglia - Campionatul Mondial - Grupa G - 18.06.2018

Ponturi fotbal – Tunisia – Anglia – Campionatul Mondial – Grupa G – 18.06.2018

 

In aceasta seara la ora 21:00 pe stadionul “Volgograd Arena” din Volgograd are loc partida Tunisia – Anglia.

Tunisia:

  • Tunisia revine la Campionatul Mondial dupa o pauza de 12 ani si asta datorita lui Nabil Maâloul, antrenor ce a preluat echipa in 2017 si care a reusit sa devanseze echipe precum Congo, Ligia sau Guineea, find singura echipa neinvinsa din grupa de calificare.
  • Din 1998 si pana in prezent, a mai jucat la alte 3 turnee, insa, a terminat intre ultimele pozitii.

Echipa probabila: Hassen – Maaloul, Youssef, Meriah, Bronn – Sassi, Skhiri – Sliti, Khaoul, Badri – Youssef

Anglia:

  • Anglia sa calificat fara prea mari probleme la Campionatul Mondial, acest lucru se datoreaza faptului ca a avut parte de o grupa de calificare facila in care a reusit sa castige toate partidele disputate.
  • Prezenta englezilor la acest turneu a devenit una normala, insa nu au mai reusit sa obtina performante notabile din anul 1966, atunci cand avea sa cucereasca singura Cupa Mondiala din istorie.
  • Nationala antrenata de catre Gareth Southgate a reusit sa obtina resultate notabile si spera ca aceasta generatie de fotbalisti in frunte cu Harry Kane sa produca o noua performanta istorica.
  • Englezi au de luat o revansa dupa aventura ce avut loc in anul 2014, cand au avut o prestatie lamentabila, terminand pe locul 26/32 de echipe.

Echipa probabila: Pickford – Walker, Stones, Maguire – Trippier, Henderson, Alli, Young – Lingard – Sterling, Kane

Concluzie:

  • Tunisia are o partida extrem de grea in aceasta seara, Anglia este o echipa extrem de putrenica si cu siguranta va evolua bine in aceasta seara.