Ponturi fotbal U Cluj vs Pandurii Tg. Jiu – Liga 2

Ponturi fotbal U Cluj vs Pandurii Tg. Jiu

Ponturi fotbal U Cluj vs Pandurii Tg. Jiu: sambata dimineata, 1 iunie, de la ora 11:00, pe “Cluj Arena” are loc Universitatea Cluj vs Pandurii Tg. Jiu, partida din etapa a 38-a.

Sursa foto: ziuadecj

Universitatea Cluj

Universitatea Cluj are nevoie de victorie in meciul de sambata pentru a lua biletele de baraj. Ea se afla pe locul al treilea, cu 79 de puncte, doua mai multe echipa de pe locul 4, Petrolul Ploiesti. Si-a facut treaba excelent in etapa trecuta, atunci cand a invins-o cu 2-0 pe CS Balotesti, una dintre cele mai slabe echipe.

A fost a patra victorie din ultimele cinci etape, un alt meci a fost incheiat la egalitate, 0-0, cu Academica Clinceni. Acel duel a fost si cel care a pus capat aventurii sale in lupta pentru promovarea directa. Pe de alta parte, a punctat la capitolul spectacol, Universitatea Cluj este chipa cu cele mai multe goluri inscrise.

Pandurii Tg. Jiu

Gorjenii sunt entuziasmati de ce au reusit in acest sezon. Situatia financiara deloc stralucita a facut fanii sa se intrebe daca mai poate ramane in liga secunda. Totusi, rezultatele obtinute in finalul acestui sezon au fost solide si au venit intr-un moment potrivit. Astfel spus, echipa din Targu Jiu s-a salvat de la retrogradare dupa ce le-a invins pe Energeticianul (2-1) si Politehnica Timisoara (1-0).

O sa-i fie foarte greu daca nu schimba ceva pentru sezonul urmator. Ea se afla pe locul 15, primul de deasupra liniei rosii, cu 44 de puncte. Sunt cinci lungimi intre Pandurii si Energeticianul, echipa care a retrogradat matematic in Liga a 3-a.

Gorjenii sunt deja in vacanta, lucru confirmat de antrenor. Mai mult decat atat, conducerea clubului a scos deja la vanzare abonamentele pentru sezonul urmator. Astfel, cred ca merge pe “Cluj Arena” ca victima sigura, asa cum a fost si in tur. Universitatea Cluj este echipa mai buna, s-a vazut asta in prima parte a campionatului, cand scorul a fost 5-1.

Ponturi fotbal U Cluj vs Pandurii Tg. Jiu: 1 pauza/1final, cota 1.40 la Betfair