Ponturi fotbal Ucraina U21 vs Cipru U21 – Partida amicala

Ucraina U21 vs Cipru U21 reprezinta un duel de pregatire pentru ambele formatii. Acesta va avea loc Luni, 03 Iunie 2019, de la ora 18:00.

Ucrainienii au ratat cu un punct o prezenta la barajul pentru EURO 2019.

  • UCRAINA U21

Ucraina a incheiat pe pozitia a 3-a a clasamentului grupei 4 de calificare, cu 17 puncte acumulate in 10 etape. Acestia au terminat la un punct in spatele Olandei, pozitia secunda fiind decisa chiar in ultima runda. Cele doua formatii s-au intalnit in Octombrie 2018, atunci cand “portocala mecanica” a invins-o pe Ucraina pe teren propriu, cu scorul de 2-0. V. Kovalenko a fost omul cheie al ucrainienilor in campania de calificare, cu 4 goluri inscrise. Vecinii Romaniei par ca au trecut peste deceptia esecului cu Olanda, fiind fara infrangere in ultimele 5 partide amicale. Acestia au remizat cu Georgia, Estonia si Letonia si le-au invins pe Macedonia de Nord si Kazakhstan.

Cipriotii sunt net inferiori adversarilor de astazi.

  • CIPRU U21

Oaspetii nu se pot lauda cu o campanie de calificare la fel de buna. Modesta echipa a Ciprului a acumulat doar 7 puncte in 10 partide, fiind fara sanse reale de calificare. Acestia au incheiat campania intr-o nota foarte proasta, cu 4 infrangeri suferite in ultimele 5 etape. In runda a 10-a, cipriotii au remizat in deplasarea de la Malta, cu scorul de 1-1. Acestia au disputat o partida amicala toamna trecuta. Cipru a remizat in fata propriilor suporteri, 1-1 cu cei de la Georgia.

Ucraina nu are alta optiune, decat sa uite ratarea calificarii la EURO 2019 si sa munceasca pentru urmatoarele calificari. Acestia arata bine in ultimele amicale, avand 4 partide de pregatire la activ in 2019. Ucrainienii nu au aratat deloc rau si aua vut evolutii solide, fiind fara esec. Pe langa acest fapt, cipriotii nu se pot compara cu adversarii lor din punct de vedere valoric si al experientei. Ma astept la un duel dominat in intregime de Ucraina si mizez pentru pronosticul ” 1 pauza / 1 final “.

Ponturi fotbal Ucraina U21 vs Cipru U21

1 pauza / 1 final, cota 1.67 la Netbet

sursa foto: commons.wikimedia.org