Ponturi fotbal Ucraina vs Coreea de Sud – Campionatul Mondial U20

Ponturi fotbal Ucraina vs Coreea de Sud

Ponturi fotbal Ucraina vs Coreea de Sud este finala acestei editii a Campionatului Mondial U20, ce se va juca in aceasta seara, de la ora 19:00, pe “Stadion Widzewa”, acolo unde ne asteptam ca ucrainenii sa triumfe.

◘ Ucraina

Este usor favorita in aceasta confruntare, conform agentiilor de pariuri, avand ce-i drept un lot ceva mai puternic. Reprezentativa “galben-albastra” este la cea mai buna performanta la Campionatul Mondial, avand in vedere faptul ca in precedentele trei prezente s-a oprit de fiecare data in faza optimilor. In aceasta editie s-a descurcat de minune, castigand mai intai o grupa cu SUA, Nigeria si Qatar. In optimi a infruntat Panama, pe care a invins-o cu 4-1, trecand apoi de Columbia, dupa o victorie cu 1-0. In semifinale a avut mari emotii cu Italia, castigand cu 1-0, in conditiile in care italienilor le-a fost anulat un gol in ultimul minut. A ajuns astfel la o serie impresionanta de zece partide consecutive fara esec.

◘ Coreea de Sud

Este o nationala mai slaba, asa ca bookmakerii o dau ca outsidera in aceasta confruntare. Sud-coreenii au mult mai multe participari la Campionatul Mondial, fiind la a 15-a prezenta. In grupe, nationala lui Jeong Jeong-yong a a terminat a doua, sub Argentina, dar peste Portugalia si Africa de Sud. In faza optimilor a intalnit Japonia, pe care a invins-o la scor minim, trecand apoi de Senegal la loviturile de departajare. Ca si adversara sa, in semifinale a reusit o victorie cu 1-0, dand piept cu Ecuador. A ajuns astfel la sapte victorii in precedentele opt partide.

Ucraina a aratat bine pe parcursul turneului, demonstrand ca are o generatie talentata, de poate triumfa in aceasta seara. Ne asteptam sa isi confirme statutul de favorita si sa ridice trofeul pentru prima data in istorie.

• Ponturi fotbal Ucraina vs Coreea de Sud: Ucraina castiga trofeul -> cota 1.67

sursa foto: zimbio.com