Ponturi fotbal Ucraina vs Luxemburg – Calificari Euro 2020

Ponturi fotbal Ucraina vs Luxemburg

Ponturi fotbal Ucraina vs Luxemburg: luni esti de fotbal, iar de la ora 21:45, la Lviv, Ucraina intalneste Lituania, intr-un meci din Grupa B a preliminariilor pentru Euro 2020.

Ucraina

Lider in Grupa B, Ucraina si-a depus candidatura la calificarea la Euro 2020. Aceasta este neinvinsa, dar are si un meci mai mult decat principalele ei rivale. De altfel, in aceasta grupa se da o batalie in trei pentru primele doua locuri. Portugalia, Ucraina si Serbia se lupta pentru a termina pe primele doua locuri, cele care asigura prezenta la turneul final.

Ucrainienii au jucat deja cu ambele lor rivale, formatii in fata carora au incheiat cu bine. A fost 0-0 in Portugalia, iar cu putine zile in urma, Shevchenko&Co. au dispus cu 5-0 de Serbia. Acela a fost cel mai bun meci facut de Ucraina in ultimii ani, Tsygankov (2), Konoplyanka (2-2) si Yaremchuk, acestia au fost marcatorii meciului.

Luxemburg

Luxemburg si-a jucat deja cele mai usoare meciuri din grupa, reusind sa-i smulga Lituaniei patru puncte din sase maxim posibile. A fost 2-1, in debutul campaniei, iar in urma cu doar cateva zile s-a intors cu un punct de al Vilnius.  Gerson Rodrigues este omul care a inscris unicul gol al echipei sale, in jocul contra Lituaniei.

Ocupa locul al doilea al Grupei B, moment in care sunt convins ca oficialii si-au facut poze cu clasamentul. Are si un meci in plus fata de restul echipelor din urma, dar si doua puncte avans fata de Portugalia. Pe de alta parte, Luxemburg are din nou un meci in deplasare, iar acolo nu a mai invins o echipa acceptabila de foarte mult timp. In ultimiii cinci ani, in jocurile de pe teren strain, are doua victorii, in fata Maltei (1-0) si San Marino (3-0).

Deja adversara in aceasta campanie, Ucraina si-a aratat disponibilitatea de a juca la nivel inalt. A castigat cu 2-1, in luna martie, atunci cand a revenit dupa ce luxemburghezii au deschis scorul. Tind sa cred ca sunt echipe care vin din “lumi diferite” ale fotbalului, iar scorul meciului de luni ma astept sa reflecte lucrul acesta. Drept urmare, Ucraina sa castige relativ lejer partida, cu cel putin doua goluri avans.

Ponturi fotbal Ucraina vs Luxemburg: gazdele castiga la handicap, cota 1.46 la Unibet