Ponturi fotbal Ucraina vs Serbia – Preliminarii Euro 2020

Ponturi fotbal Ucraina vs Serbia

Ponturi fotbal Ucraina vs Serbia: Vineri este ziua cand vor avea loc o parte dintre meciurile etapei a 3-a din preliminariile Euro 2020. Una dintre partide se joaca la Lviv, pe “Arena Lviv” si le aduce fata in fata pe Ucraina si Serbia. Cele doua nationale fac parte din componenta Grupei B.

Ucraina

Ucraina vrea sa revina si ea la Euro, un turneu la care a luat parte la ultimele doua editii. Ea este lider in Grupa B, cu 4 puncte din 6 maxim posibile. A reusit sa inceapa campania cu o remiza alba, in fata Portugaliei si cu o victorie timida, 2-1, in disputa cu Luxemburg. De altfel, timid este inceputul tuturor echipelor care fac parte din aceasta grupa.

Ucraina, alaturi de Serbia si Portugalia, duc o lupta in trei pentru primele doua locuri. Primele doua clasate sunt singurele care merg la turneul final. Faptul ca joaca pe teren propriu este de bun augur. In aceasta postura, in ultimele patru dispute, a reusit sa obtina trei victorii si un rezultat de egalitate. Doua dintre victorii au venit in Uefa Nations League, acolo unde a promovat in Divizia A.

Serbia

Nivelul fotbalului impus de Serbia a fost unul ridicat, cea mai buna dovada este prestatia de la Mondial. Faptul ca s-a calificat acolo si a fost la un pas sa lase Brazilia acasa, cred ca arata o oarecare valoare. De asemenea, a reusit ca la finalul anului trecut sa promoveze in Divizia B, asta datorita locului 1 pe care l-a ocupat in Grupa 4.

A inceput promitator si aceasta campanie, Serbia a reusit sa smulga un punct Portugaliei. A fost un meci pe care selectionata antrenata de Mladen Krstajic l-a abordat timid, insa, a deschis scorul. 1-1 a indicat tabela, dupa ce Dusan Tadic a transformat un penalty, iar portughezii egalau inainte de pauza. Acel duel a fost singurul meci jucat de Serbia echipa care se afla pe locul 4, cu un singur punct.

In ultimii ani s-au intalnit strict in meciuri de pregatire si nici atunci spectacolul nu a fost prezent. In patru meciuri directe, jucate in perioada 2008-2016, Ucraina s-a impus de fiecare data fara ca Serbia sa inscrie. De altfel, echilibrul a fost cel care a domnit si nu vad ca cele doua sa joace ofensiv din nou. Miza jocului este uriasa, ele fiind adversare directe, astfel, se anunta un nou meci bine gandit tactic, cu cel mult doua reusite.

Ponturi fotbal Ucraina vs Serbia: sub 2.5 goluri, cota 1.48 la Unibet