Ponturi fotbal UE Engordany vs La Fiorita – Preliminarii Europa League

UE Engordany vs La Fiorita. Joi 4 Iulie, de la ora 20:30, Estadi Comunal din Andorra, va gazdui partida din cadrul primului tur preliminar al Europa League.

Gazdele de azi au muncit enorm in San Marino pentru victorie

UE Engordany

Partida tur din San Marino a fost una incrancenata si plina de evenimente. Engordany a reusit sa obtina o victorie foarte importana, scor 1-0, astfel ca acum trupa din Andorra e favorita la calificare. A. Sanchez a reusit sa aduca succesul echipei, dupa un gol marcat in minutul 31. Repriza secunda a fost tensionata, iar fundasul dreapta Deivis a incasat doua cartonase galbene si a fost eliminat. Acesta este singurul absent important al trupei din Andorra, pentru partida din aceasta seara.

Oaspetii trec printr-o pasa proasta

La Fiorita

Nervii celor de la La Fiorita au fost intinsi la maximum, pentru faptul ca nu au reusit sa egaleze. Varful italian M. Vassallo a avut o intrare nesportiva si in minutul 87 a incasat direct cartonasul rosu. Acesta nu are drept de joc in returul din Andorra. Trupa din San Marino pare sa se afle in colaps. Acestia au pierdut la finalul lunii Mai titlul la limita, dupa un esec in fata celor de la Tre Penne. La doar o luna de la acest esec, a venit pasul gresit din Andorra si echipa e aproape de eliminarea din preliminarii.

Nu este o diferenta mare intre fotbalul din Andorra si cel de San Marino. Ambele sunt la un nivel scazut, fie ca vorbim de echipele de club, fie ca vorbim de nationale. Tocmai de aceea partida tur a fost una foarte echilibrata, decisa de un singur moment. Ma astept si de aceasta data sa avem parte de un duel inchis, in care cele doua se vor anihila reciproc. Despre suport in tribune nu putem vorbi prea mult, stadionul fiind unul destul de mic, amplasat intr-o zona muntoasa. Recomandarea mea este una bazata pe goluri, la o cota de 1.56.

Ponturi fotbal UE Engordany vs La Fiorita

sub 2.5 goluri, cota 1.56 la Unibet

sursa foto: flickr.com