Ponturi fotbal Ull/Kisa vs KFUM Oslo – OBOS-ligaen

Ponturi fotbal Ull/Kisa vs KFUM Oslo

Ponturi fotbal Ull/Kisa vs KFUM Oslo: duminica, de la ora 19:00, in runda a 13-a din OBOS-ligaen se disputa Ull/Kisa vs KFUM Oslo, duel in care echilibrul pare sa fie cuvantul de ordine.

Ull/Kisa

Putem considera acest duel ca fiind unul dintre cele mai interesante ale etapei. O spun pentru ca sunt echipe care fie vor sa-si apere locul in clasament, fie ataca play-off-ul. Al doilea caz i se aplica perfect celor de la Ull/Kisa, care ocupa locul 7, cu 17 puncte. Sunt doua lungimi intre ea si Start, echipa de pe ultimul sase si ultimul care ii asigura acel privilegiu.

Nivelul jocului aratat in etapa trecuta a fost unul foarte scazut. Aceasta a fost invinsa cu 3-2 de catre Sandeford, o trupa care vrea sa promoveze. A fost a treia infrangere din ultimele patru meciuri oficiale. Vorbim despre meciuri care s-au jucat in campionat, cat si in cupa, de unde a fost eliminata de Rosenborg.

KFUM Oslo

Desi a revenit in liga a doua de putin timp, KFUM Oslo se gandeste sa promoveze si jocul este de partea ei. In ultimele meciuri a oferit o replicat atat de buna in campionat, cat si in Cupa Norvegiei, iar ajutata de program s-a descurcat cu bine. A reusit ca in ultima saptamana sa castige cu 2-0 duelul cu Ham-Kam, iar apoi cu 2-1, in fata lui Tromsdalen.

De asemenea, KFUM Oslo se afla pe locul al treilea, cu 23 de puncte, la patru lungimi in spatele ocupantei locului secund. Asta inseamna ca este la patru puncte de locul care asigura promovarea directa. Este un obiectiv atat de indraznet, dar cu toate acestea mai sunt destul de multe etape de jucat.

Cred ca e cat se poate de clar ca nu este un meci in care sa optam pentru victoria uneia sau alteia. Totusi, KFUM Oslo vine dupa o serie de jocuri foarte bune. Drept pentru care astept sa vedem lucrul acesta si pe tabela. Ea sa fie formatia care pleaca neinvinsa de pe terenul lui Ull/Kisa. Mai mult, formatia vizitatoare, in meciurile din campionat, nu a pierdut de sapte saptamani.

Ponturi fotbal Ull/Kisa vs KFUM Oslo: X2, cota 1.66 la Unibet