Ponturi fotbal Ull/Lisa vs Raufoss – OBOS-ligaen

Ponturi fotbal Ull/Lisa vs Raufoss

Ponturi fotbal Ull/Lisa vs Raufoss: duminica, de la ora 19;00, Ull/Kisa o intalneste pe Raufoss, intr-un meci din etapa cu numarul 11 din OBOS-ligaen.

Sursa foto: rb.no

Ull/Kisa

Mai bine cotata la casele de pariuri, Ull/Kisa trebuie sa isi revina repede, pentru a nu pierde contactul cu play-off-ul. In prezent este prima sub linie, pe locul 7, cu 14 puncte. Intre ea si echipa din fata ei sunt patru lungimi. S-a pierdut mult in urma precedentele patru etape, meciuri in care jocul nu a mai fost la acelasi nivel.

In etapa trecuta, Ull/Kisa nu a reusit sa produca surpriza si astfel, a suferit al patrulea esec stagional. A fost unul oarecum justificat, avand in vedere ca a pierdut cu 0-1, in fata lui Aalesund, liderul la zi. Pe de alta parte, revenirea pe propriul teren poate sa fie plusul de care avea nevoie. In cele cinci meciuri jucate in fata propriilor suporteri, a reusit sa obtina trei victorii, un egal si un singur esec.

Raufoss

Mai bine clasata in acest moment, Raufoss intra in acest duel direct de pe locul 5, cu 19 puncte. Are un punct avans fata de echipa care este in spatele ei, insa, la doua lungimi in spatele echipei de pe locul secund. Este o echipa muncitoare, care primeste usor goluri, dar chiar si asa a reusit sa obtina victorii importante.

De altfel, in etapa trecuta a reusit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale acestui sezon. Raufoss a reusit sa castige cu 6-4, in fata celor de la Tromsdalen, in cel mai recent duel. A fost atunci echipa gazda, insa, echipa se descurca si in deplasare. Este echipa cu cele mai multe puncte stranse in asemenea jocuri, 12 dintr-un 15 maxim posibil.

Sunt ambele echipe care se lupta sa prinda un loc de play-off. Totusi, Raufoss este o echipa care primeste goluri multe, dar la fel de multe si reuseste sa inscrie. Faptul ca joaca din nou in deplasare nu pare sa-i displaca, drept pentru care inclin sa cred ca o sa inscrie cel putin un gol. In aceeasi masura merg si pe cel putin un gol dat de Ull/Kisa.

Ponturi fotbal Ull/Lisa vs Raufoss: ambele marcheaza, cota 1.52 la Unibet