Ponturi fotbal Ulsan Hyundai vs Incheon – K-League 1

Ponturi fotbal Ulsan Hyundai vs Incheon

Ponturi fotbal Ulsan Hyundai vs Incheon este o disputa din cadrul campionatului sud-coreean, programat sa se dispute sambata dupa-amiaza, de la ora 13:00.

◘ Ulsan Hyundai

Este una dintre cele mai puternice echipe din Coreea de Sud, favorita certa in aceasta disputa. Ce-i drept, aceasta este avantajata si de faptul ca joaca acasa, acolo unde clacheaza rar. In campionat se situeaza pe treapta a treia a clasamentului, fiind insa la doar un punct de primul loc, avand si cu un meci in minus. In cele 17 partide de pana acum a reusit 11 victorii si patru remize, suferind doua infrangeri. De-a lungul acestor meciuri a punctat de 29 de ori, primind 13 goluri. Este fara victorie in ultimele doua partide oficiale, pierzand mai intai cu Urawa in Liga Campionilor Asiei cu 0-3, pe teren propriu, fiind eliminata din faza optimilor, urmand apoi o remiza cu FC Seoul, in deplasare, scor 2-2.

◘ Incheon

Este o echipa mai slaba, fara indoiala, astfel ca bookmakerii o dau ca outsidera, mai ales ca va avea o misiune extrem de grea, tinand cont ca joaca in deplasare. Ultima clasata in campionatul sud-coreean nu a strans decat 11 puncte in cele 18 etape. A reusit doar doua victorii si cinci remize, suferind nu mai putin de 11 infrangeri. In toate aceste confruntari a marcat de zece ori, primind cu 16 goluri mai multe. In ultima etapa a clacat, pierzand cu 1-2 pe teren propriu in fata celor de la Gangwon. A ajuns astfel la patru partide consecutive fara succes, doua dintre ele fiind infrangeri.

Ulsan Hyundai este fara indoiala o echipa mai buna, cu pretentii mult mai mari, ce se lupta pentru titlu. Pare greu de crezut ca se va incurca tocmai cu ultima clasata, chiar pe teren propriu. Mizam asadar pe un succes al formatiei gazda, intr-o cota de 1.44, ce merita inclusa pe un bilet.

• Ponturi fotbal Ulsan Hyundai vs Incheon: gazdele castiga -> cota 1.44

sursa foto: the-afc.com