Ponturi fotbal Ungaria vs Tara Galilor – Calificari Euro 2020

Ponturi fotbal Ungaria vs Tara Galilor

Ponturi fotbal Ungaria vs Tara Galilor: marti, 11 iunie, de la ora 21:45, Ungaria o intalneste pe Tara Galilor, intr-un meci din calificarile pentru Euro 2020. Meciul are loc la Budapesta, pe “Groupama Arena”.

Sursa foto: digisport.ro

Ungaria

Prestatie foarte buna a Ungariei in cele trei meciuri pe care le-a disputat pana acum, in campania de calificare la Euro 2020. E drept, a pierdut intr-un meci, cu Slovacia, 0-2, in chiar primul meci. Totusi, echipa a reusit sa joace excelent in urmatoarele doua infruntari, partide in care le-a depasit pe Croatia si Azerbaijan.

Exista doua parti in jocul Ungariei. Partea buna este ca a reusit sa sa inscrie cinci goluri in ultimele doua dueluri, 2-1 cu Croatia si 3-1 cu Azerbaijan. De partea cealalta, defensiva a fost mereu depasita, ungurii luand gol atat cu echipe mai bune, cat si cu modesta Azerbaijan, contra careia a evoluat la sfarsitul saptamanii trecute.

Tara Galilor

Galezii joaca sub presiunea rezultatelor, pentru ca deja au suferit un esec. Totusi, partea buna este ca se afla pe locul al treilea, cu 3 puncte. Sunt trei lungimi intre ea si primele doua clasate, dar are un meci mai putin. Totodata, esecul acesta a venit in urma cu doar cateva zile, atunci cand Ryan Giggs nu avut replica in fata finalistei Cupei Mondiala din 2018. Croatia – Tara Galilor s-a terminat scor 2-1, diferenta fiind facuta de autogolul lui James Lawrence (Anderlecht).

Debutul galezilor in aceasta campanie a venit cu un meci jucat pe terenul propriu, unde au reusit sa castige. Meciul contra celor de la Slovacia s-a terminat cu victoria Tarii Galilor, Daniel James (Swansea) a inscris atunci unicul gol.

Este unul dintre cele mai echilibrate meciuri de marti seara. Victoria cantareste enorm in economia grupei, cu toate ca inca nu s-au terminat meciurile din tur. Astfel, cred ca vor pune mult accentul pe faza de constructie si spectacolul va avea serios de suferit. In aceste conditii, pronosticul oferit pentru meciul acesta este unul rezervat in privinta golurilor.

Ponturi fotbal Ungaria vs Tara Galilor: sub 2.5 goluri, cota 1.55 la Betano