Ponturi fotbal Union Berlin vs Stuttgart – Bundesliga

Ponturi fotbal Union Berlin vs Stuttgart

Ponturi fotbal Union Berlin vs Stuttgart: luni, 27/05/2019, de la ora 21:30, pe “AN der Alten Forsterei” din Berlin, Union primeste vizita lui Stuttgart. Este meciul retur din barajul de promovare/retrogradare. In tur a fost 2-2, astfel, se anunta un meci deschis oricarui rezultat.

Sursa foto: sueddeutsche.de

Union Berlin a avut surprinzator de multe ocazii in tur

Nu se supara nimeni daca Union Berlin castiga meciul din tur, ea avand atunci o multime de ocazii. Cunoscuta mai mult pentru modul bun de a se apara, lucrurile parca s-au schimbat pe final de sezon. Cu cea mai buna defensiva din Zweite Bundesliga, a inceput sa puncteze mai mult. Astfel, a ajuns la cel putin un gol marcat in ultimele sapte dueluri.

Ar fi o performanta incredibila, pentru ca in fotbalul mare, nu s-a intamplat pana acum sa joace pe prima scena. A mai avut tentative, dar in ultimele noua sezoane a evoluat in Zweite Bundesliga, locul acesta, al treilea, este cel mai bun. Pe de alta parte, echipa este in crestere, anul trecut a terminat sezonul pe locul 4, ratand barajul.

  • Kroos este suspendat, la fel si Trimmel, iar Schonheim este accidenta.
  • Echipa probabila: Gikiewicz – Ryerson, Hübner, Friedrich (c), Reichel – Schmiedebach, Prömel – Abdullahi, Zulj, Mees – Andersson

Svabii, sunt aproape de a retrogra din nou

Dupa aproape 40 de ani consecutivi pe prima scena a fotbalului din Germania, in sezoul 2016/2017, VFB retrograda. Dupa un an de fotbal in Zweite, a revenit repede in Bundesliga, dar a facut un sezon foarte slab. A terminat pe locul 16, ceea ce a venit la pachet cu locul de baraj pe care il obtine. Din pacate pentru ea, in tur, desi a condus, a ratat de parca ea ar fi echipa de liga secunda.

Pe de alta parte, urmeaza o noua deplasare pentru Stuttgart, postura in care s-a facut de ras in 2019. In opt asemenea intalniri, in acest an, a reusit sa obtina doua rezultate de egalitate si restul infrangeri cu cel putin doua goluri incasate.

  • Beck este accidentat.
  • Echipa probabila: Zieler – Pavard, Kempf, Kabak, Insua – Esswein, Castro, Gentner (c), Zuber – Donis, Gonzalez

Toate cele trei dueluri directe s-au terminat cu goluri de ambele parti. Au dat ce au avut mai bun in tur sau mai pot face asta din nou? Asta este intrebarea pe care mi-am pus-o incercand sa gasesc un pronostic corect. Totusi, vreau sa cred ca in ciuda unor rezultate slabe, avute in deplasare, VFB stie sa puna problema in atac. Trece si ea printr-o perioada buna, cum este obligata sa atace, probabil ca o s-o faca suficient sa inscrie cel putin un gol. Acelasi lucru il astept sa il faca si Union Berlin, care, in 2019, a dat mereu gol acasa.

Ponturi fotbal Union Berlin vs Stuttgart: ambele marcheaza, cota 1.65 la Betano