Ponturi fotbal Universidad Catolica vs Independiente del Valle – Copa Sudamericana

Ponturi fotbal Universidad Catolica vs Independiente del Valle

Ponturi fotbal Universidad Catolica vs Independiente del Valle este meciul care se va disputa in saisprezecimile Copa Sudamericana. Se pleaca de la 5-0 pentru Independiente, avantaj luat dupa meciul din tur.

Sursa foto: studiofotbal

Universidad Catolica

Aproape eliminata in urma meciului slab facut in tur, Universitad Catolica trebuie sa joace fotbal. Este singurul lucru care ii ramane de facut pana pe 3 iunie cand urmeaza noua etapa din campionatul intern. Acolo evolueaza foarte bine, este pe prima pozitie, cu 31 de puncte. Mai mult, in eventualitatea unui succes, se poate distanta la sase puncte de ocupanta locului al doilea. Are cele mai bune cifre, dar evolutia buna ramane exclusiv in competitia interna.

Si in primul tur al Copei Sudarmericana 2019 a avut emotii. Desi s-a impus cu 2-1, la general, in fata lui Colo Colo, a avut de muncit. A fost atunci 1-1 dupa cele doua intalniri, calificarea venind in urma executarii loviturilor de la 11 m.

Independiente del Valle

Ecuadorienii sunt intr-o forma buna, jocul lor a fost suficient de convingator pentru a ajunge la trei victorii consecutive. Intre cele doua intalniri din cadrul saisprezecimilor Copa Sudamerica a jucat un meci in campionatul intern. S-a descurcat bine, drept pentru care a invins-o pe Delfin, cu scorul de 1-0. A fost un gol marcat foarte tarziu, in prelungirile partidei.

Datorita acelui succes a egalat la puncte liderul Liga Pro, Barcelona SC. Independiente del Valle are si ea un lucru comun cu adversara din acest meci. Calificarea in aceasta faza a Copei Sudamericana a venit tot dupa ce s-au executat lovituri de la 11 m. Scorul general al celor doua intalniri a fost 2-2, Independiente a reusit sa intoarca rezultatul jucand acasa.

O echipa care este neinvinsa pe teren propriu, in 2019, Independiente del Valle trebuie sa se apere. Deja meciul pare transat, astfel, meciul se anunta mai mult unul amical. Astfel spus, numarul de goluri sa fie mult mai mic decat in tur si nu as exclude o remiza alba.

Ponturi fotbal Universidad Catolica vs Independiente del Valle: sub 2.5 goluri, cota 2.05 la Betano