Ponturi fotbal Universitatea Cluj vs Sportul Snagov – Liga 2

Ponturi fotbal Universitatea Cluj vs Sportul Snagov - Liga 2

Ponturi fotbal Universitatea Cluj vs Sportul Snagov: marti seara, de la ora 20:30, pe “Cluj Arena” se va disputa meciul dintre Universitatea Cluj si Sportul Snagov.

sursa foto: liga2.prosport.ro

Victoria e obligatorie pentru ardeleni

Universitatea Cluj a fost pe podium pentru foarte mult, insa in momentul de fata este conditionata sa scoata un punct. Ocupa locul 4, cu 73 de puncte, dar intre ea si Petrolul, echipa de pe locul al treilea, este un singur punct. Mai mult decat atat, clujenii au si un meci mai putin, asa ca, victoria este obligatorie.

Din nefericire pentru acestia, in runda anterioara au fost tinuti in sah de Academica Clinceni. Scorul acelui duel a fost 0-0, la momentul de atunci se intalneau echipele de pe locurile 3 si 2. Pe de alta parte, in ultimele trei runde a reusit sa obtina rezultate pozitive, fara sa primeasca gol.

Ilfovenii joaca pentru palmares

Nu se stie inca daca Sportul Snagov o sa mai existe si din sezonul viitor. O parte dintre specialistii fotbalului inferior spun ca echipa nu o sa mai fie deloc sustinuta financiara. De altfel, nici in momentul de fata lucrurile nu sunt mai bune. Totusi, in ciuda perioadei de cateva luni in care jucatorii nu au fost platiti, in etapa trecuta au reusit un nou succes.

Sportul Snagov s-a distrat cu ASU Politehnica Timisoara, echipa pe care a invins-o cu 2-0 la final. Astfel, a ramas pe locul 5, cu 67 de puncte, in conditiiile in care a si fost liderul Ligii a 2-a. Totusi, in deplasare a evoluat timid, cel putin in ultimele patru asemeneajocuri nu a castigat. In acest interval, ilfovenii au bifat doua infrangeri si tot atatea rezultate de egalitate.

Uitandu-ne pe clasament pare ca sunt echipe de valoare apropiata, dar lucrurile nu sunt deloc asa. Universitatea Cluj este o echipa mai buna, cu atat mai mult cand joaca pe terenul propriu. Astfel spus, Bogdan Lobont&Co. sunt asteptati sa obtina un nou succes, sa ramana neinvinsa in jocurile directe. In cinci meciuri directe, clujenii s-au impus in patru dintre meciuri, iar in tur a fost 0-0.

Ponturi fotbal Universitatea Cluj vs Sportul Snagov: gazdele castiga la handicap, cota 1.95 la Unibet