Ponturi fotbal Urawa vs Kashima – J League

Urawa vs Kashima. Duelul din cadrul etapei a 16-a a primei ligi din Japonia, va avea loc Miercuri 31 Iulie, de la ora 13:30.

  • Urawa e o echipa inconstanta

URAWA

Gazdele se claseaza e pozitia a 9-a a clasamentului din J League. Echipa a adunat 27 de puncte in 19 runde si are sanse minime momentan la podium. Cel mai in forma jucator al echipei este niponul S. Koroki, acesta avand 7 goluri inscrise in campionat. La fel cum aminteam anterior, cei de la Urawa sunt foarte inconstanti in evolutii si alterneaza victoriile cu infrangerile. Acum 2 etape, gazdele de azi pierdeau pe terenul celor de la Yokohama, cu scorul de 3-1. Mai apoi, acestia au reusit sa se impuna pe terenul celor de la Iwata, cu acelasi scor de 3-1. Urawa si-a asigurat locul in runda a 2-a a Cupei Imparatului, dupa un 2-1 cu TYutsu Keizai University.

  • Oaspetii traverseaza o forma foarte buna

KASHIMA

Kashima este intr-o continua ascensiune, cu 3 succese consecutive inregistrate in campionat. Runda precedenta, oaspetii au invins-o pe Sagan Tosu pe teren propriu, cu scorul de 2-1. Echipa a ajuns astfel la un singur punct de podium si la 5 puncte de Tokyo, care ocupa prima pozitie. Kashima sta foarte bine in compartimentul ofensiv, cu 34 de goluri inscrise in 19 partide. Pe acest teren, oaspetii nu au mai castigat in campionat, din Mai 2017. Atunci, acestia se impuneau la limita, cu scorul de 1-0. Urawa a reusit sa castige ultimele 2 partide oficiale pe teren propriu, in compania adversarei de astazi.

Urawa nu impresioneaza cu nimic in acest sezon si nu ma astept la o evolutie solida din partea lor. Echipa are doar 18 goluri inscrise in 19 runde, o medie de sub un gol / meci. De partea cealalta, Kashima este pe val si ma astept sa profite de aceasta perioada, pentru ca moralul jucatorilor este ridicat. Voi miza pe a 4-a victorie consecutiva a oaspetilor in campionat, la o cota de 2.35.

Ponturi fotbal Urawa vs Kashima

2 solist, cota 2.35 la Unibet

sursa foto: jleague.jp