Ponturi fotbal Uruguay vs Japonia – Copa America

Ponturi fotbal Uruguay vs Japonia

Ponturi fotbal Uruguay vs Japonia: vineri, 21/06/2019, de la ora 02:00, ora Romaniei, pe “Arena do Gremio”, Urguay o intalneste pe Japonia. Este un meci din etapa a 2-a, din Grupa C, de la Copa America.

Sursa foto: fcbarcelona.com

Uruguay

Multi spun ca Uruguay este este cea mai completa echipa prezenta la aceasta editie a Copa America. Nu este usor sa castigi cu 4-0, in prima etapa, fie si impotriva unei nationale precum este Ecuador. Rezultatul final a fost serios influentat de faptul ca adversarii au luat cartonasul rosu dupa 24 de minute de joc.

Bineinteles, Luis Suarez si Edinson Cavani nu au dezmagit nici ei, reusind sa inscrie cate un gol. Astfel, Uruguay a si preluat deja conducerea in Grupa C, acolo unde are trei puncte. Tot atatea are si Chile, dar pana la meciul direct, putem avea doua echipe deja calificate. Uruguay este favorita clara si in acest duel, are o cota de 1.17 la agentia de pariuri Unibet, pentru un nou succes.

  • Echipa probabila: Muslera – Caceres, Godin, Gimenez, Laxalt – Nandez, Bentancur, Torreira, Lodeiro – Cavani, Suarez

Japonia

Invitata sa participe la aceasta editie a Copa America, Japonia nu a refuzat invitatia, dar desconsidera competitia. Cel putin asta reiese din lotul pe care Hajime Moriyasu il antreneaza. Spun acest lucru pentru ca lipsesc multi jucatori dintre cei care au evoluat la Cupa Mondiala din 2018. Parte dintre ei sunt in vacanta, se pregatesc sa reia pregatirile cu echipa de club.

Noi am speculat acest lucru si am oferit un pronostic castigator meciului pe care Japonia l-a avut in prima etapa. A fost atunci un esec, 0-4, colegul nostru, Vlad, a oferit si el un pronostic corect, la o cota de 1.79. In aceste conditii, nu-i ramane decat sa se pregateasca pentru competitiile viitoare, pentru ca la Copa America este greu de crezut ca reuseste sa impresioneze.

  • Echipa probabila: Osako – Hara, Tomiyasu, Ueda, Sugioka – Abe, Shibasako, Nakayama, Nakajima – Kubo, Okazaki

Dupa 0-4 cu Chile, cred ca este evident care ii sunt intentiile selectionerului Japoniei. Mai mult decat atat, Uruguay are toate motivele sa intre pe teren motivata sa castige, avand in vedere ca vrea sa se califice inainte de ultima etapa a grupelor. Cu Suarez&Cavani anuntati titulari, ma astept sa vad o nationala a Uruguayului care domina si inscrie cel putin un gol in ambele reprize.

Ponturi fotbal Uruguay vs Japonia: gol inscris in ambele reprize, cota 1.48 la Unibet