Ponturi fotbal Uruguay vs Peru – Copa America

Ponturi fotbal Uruguay vs Peru

Ponturi fotbal Uruguay vs Peru este ultimul sfert de finala de la aceasta editie de Copa America, ce se va disputa in aceasta seara, de la ora 22:00, pe “Arena Fonte Nova”.

◘ Uruguay

Este favorita acestei infruntari, asa cum era si normal, fiind totusi o echipa mult mai puternica. Aceasta are de asemenea si un mare plus de experienta, judecand dupa performantele obtinute de-a lungul anilor, castigand 15 editii de Copa America, impresionand de asemenea si la turnee mondiale. Reprezentativa condusa de Oscar Tabarez a inceput perfect la aceasta editie de Copa America, invingand Ecuador cu 4-0. A urmat apoi o remiza surprinzatoare cu o nationala experimentala a Japoniei, invingand in cele din urma Chile cu 0-1. A castigat astfel grupa, ajungand de asemenea si la o serie de sase partide consecutive fara esec. De mentionat faptul ca in acest interval, Uruguay a marcat nu mai putin de 17 goluri.

ECHIPA PROBABILA: Muslera – Caceres, Godin, Gimenez, Gonzalez – Lodeiro, Bentancur, Torreira, Nandez – Suarez, Cavani.

◘ Peru

Este outsidera in aceasta confruntare, ceea ce nu surprinde pe nimeni, fiind ce-i drept o nationala modesta in comparatie cu adversara sa. A progresat insa in ultimii ani, avand performante destul de bune la nivel international. A jucat la ultimul Campionat Mondial, revenind la turneu dupa o pauza de 36 de ani. De asemenea, de poate lauda cu realizari importante si la Copa America, avand in vedere faptul ca la ultimele noua editii a depasit de fiecare data faza grupelor, de trei ori jucand in semifinale. La editia din acest an, nationala lui Ricardo Gareca a inceput cu remiza, terminand la egalitate cu Venezuela. A urmat apoi o victorie cu Bolivia, scor 1-3, pierzand insa cu 5-0 in fata Braziliei. A terminat astfel a treia in grupa, calificandu-se insa fara emotii in sferturi.

ECHIPA PROBABILA: Gallese – Trauco, Abram, Zambrano, Advincula – Tapia, Yotun – Cueva, Farfan, Polo – Guerrero.

Uruguay este fara indoiala o echipa mai buna, aflata si in mare forma, de aceea avem mari asteptari de la ea in aceasta disputa. Mizam pe faptul ca se va impune in timp regulamentar si va avansa in semifinale.

• Ponturi fotbal Uruguay vs Peru: Uruguay castiga -> cota 1.78

sursa foto: skysports.com