Ponturi fotbal Valentine vs Adamstown Rosebud – Australia NSW

Valentine vs Adamstown Rosebud reprezinta o partida din cadrul esalonului secund al Australiei. Cele doua formatii se intalnesc Miercuri 05.06, de la 11:45.

Gazdele au mai probleme in partidele de pe teren propriu.

Valentine

Valentine e ocupanta locului 9 din conferinta de nord a campionatului Australiei. Acestia insa nu o duc prea bine, iar sansele de a promova sunt destul de mici. Gazdele au acumulat doar 8 puncte in primele 9 etape. Acestia au avut o serie de meciuri foarte slabe, cu 5 infrangeri consecutive, printre care si un 1-9 pe terenul celor de la Broadmeadow. Acum 2 runde a venit totusi un succes izbavitor pe teren propriu, 4-3 in fata celor de la Lake Macquarie. Etapa precedenta, Valentine a inregistrat un rezultat de egalitate pe terenul celor de la Hamilton Olympic, scor 1-1.

Oaspetii au parte de un sezon foarte slab.

Adamstown Rosebud

La fel ca adversarii lor, cei de la Adamstown Rosebud au debutat cu stangul in acest sezon. Oaspetii au doar 2 victorii obtinute in 10 partide, in celelalte 8 dueluri pierzand. Acestia au reusit ultimul succes acum 3 etape, dupa un 2-1 pe teren propriu cu Hamilton Olympic. Mai apoi, Adamstown Rosebud a pierdut pe teren propriu, 0-1 cu Newcastle Jets U21. Etapa trecuta, Adamstown a continuat cu evolutiile slabe, pierzand fara drept de apel la Maitland, scor 2-0. Oaspetii reuseau sa se impuna la ultima deplasare aici, in Mai 2018, cu scorul de 2-1.

Valentine si Adamstown Rosebud traverseaza o pasa proasta, iar fanii isi doresc mult mai mult de la favoritii lor. Daca nu putem vorbi inca de promovare, acestea trebuie sa se trezeasca, deoarece sunt amenintate de locul 11, loc retrogradabil. O remiza astazi nu le avantajeaza in niciun fel, asadar ma astept sa forteze in cautarea celor 3 puncte. Valentine si Adamstown au oferit mereu spectacol atunci cand s-au intalnit, in ultimele 4 dueluri directe inscriindu-se nu mai putin de 17 goluri. Pentru minim 3 goluri voi opta si eu in aceasta dimineata.

Ponturi fotbal Valentine vs Adamstown Rosebud

peste 2.5 goluri, cota 1.40 la Netbet

sursa foto: twitter.com