Ponturi fotbal Valerenga vs Bodo/Glimt – Eliteserien

Ponturi fotbal Valerenga vs Bodo/Glimt

Ponturi fotbal Valerenga vs Bodo/Glimt: vineri este etapa intermediara in Eliteserien, iar de la ora 20:00, la Oslo, pe “Intility Arena”, se joaca Valerenga vs Bodo/Glimt.

Valerenga

Cu moralul foarte bun dupa succesul din ultima etapa, Valerenga se reintoarce la Oslo, pe terenul propriu. A reusit in urma cu o saptamana sa dispuna cu 4-1 de Haugesund, intr-un meci pe care l-a disputat pe teren strain. Cum jocul a fost mai bun in ultimele doua runde, comparativ cu al altor echipe, a si urcat in clasament.

Valerenga a reusit sa urce pe locul al cincilea, cu 21 de puncte, avand +4 in dreptul golaverajului. Parte importanta dintre acestea au venit cu ea jucand in postura de echipa gazda. In meciurile de pe propria arena, formatia din capitala Norvegiei are un bilant bun, alcatuit din patru victorii, o remiza si un esec.

Bodo/Glimt

Pe podium de etape bune, Bodo/Glimt a profitat in ultimele trei etape si si-a consolidat pozitia in clasament. Ea ocupa locul al doilea, cu 26 de puncte, avand trei lungimi mai putine decat liderul la zi, Molde. Este cu atat mai mult, pentru ca spre deosebire de echipa din fata ei, aceasta are si doua meciuri in minus.

Pe de alta parte, pentru nivelul pe care il are, inscrie si foarte multe goluri. A dat noua in ultimele trei runde, meciuri disputate in Eliteserien si castigate pe banda rulanta. In chiar ultima runda, sub privirile propriilor suporteri, a facut-o knock down pe Odd (locul 3), castigand cu 3-0.

Interesant la meciurile directe pe care ele le-au avut in ultimul timp, toate s-au incheiat la egaliate. Din cinci asemenea confruntari, am avut meciuri de egalitate, patru dintre acestea cu goluri de ambele parti. Am pus accentul pe goluri pentru ca “ambele marcheaza”, pare sa fie un pariu plauzibil pentru astfel de joc. Din sapte deplasari avute de Bodo/Glimt, cinci s-au incheiat cu acest deznodamant.

Ponturi fotbal Valerenga vs Bodo/Glimt: ambele marcheaza, cota 1.57 la Unibet