Ponturi fotbal – Valladolid – Alaves – La Liga – 16.09.2018

Real valladolid deportvio alaves gvillamil

Duminica, de la ora 19:30, “Estadio Jose Zorrilla” este locul de joc al meciului dintre Valladolid si Alaves, un meci din etapa cu numarul 4 din La Liga.

Motivata de a bifa primul succes al sezonului, Valladolid trebuie neaparat sa faca ceva pentru a ajunge in fata portii adverse si pentru a incepe prin a marcat. Pana acum nu a reusit sa faca acest lucru, contrar celor doua rezultate de egalitate pe care a reusit sa le obtina. In etapa trecuta a dat o replica buna lui Getafe, dar Unal si Plano n-au facut nimic in atac. Partea buna vine din aparare, defensiva pare capabila sa o scoata la capat, ea a primit un singur gol si acela venit in singurul esec suferit de Valladolid , acasa, atunci cand pe teren propriu a venit campioana Barcelona.

Valladolid: Masip – Moyano; Olivas; Calero; Nacho; Suarez – Mohamed; Alcaraz; Keko – Unal; Plano

Alaves are tendinta sa lupte pentru a evita retrogradarea, lucru pe care este hotarata sa-l lase in urma in acest sezon si spera ca dupa succesul din etapa trecuta sa reuseasca din nou sa se impuna, avand unul dintre adversarii acesibili din La Liga. Totusi, sa nu uitam ca cele patru puncte pe care Deportivo le-a reusit in acest sezon au venit dupa jocuri pe care le-a disputat acasa. Atunci cand a evoluat in deplasare a facut-o pe “Camp Nou”, iar scorul nu avea cum sa fie altul decat o infrangere fara gol inscris, Alaves cedand acel duel cu 0-3.

Alaves: Pacheco – Aguirregabiria; Maripan; Laguardia; Duarte – Jony; Wakaso; Garcia; Gomez – Sobrino; Calleri

Sunt 15 ani de cand Valladolid si Alaves nu s-au mai intalnit intr-un meci direct avut in prima liga, iar situatia nu este dleoc una delicata. Totusi mi-a placut cum gazdele fac faza de aparare, Sergio a pus mereu pret pe acest aspect, iar Alaves nu pare genul de echipa suficient de puternica pentru a putea spulbera apararea adversa si in consecinta inclin pentru un duel echilibrat.