Ponturi fotbal Valmiera – Metta/LU – Letonia

Vineri 21 Iunie, de la ora 19:00, avea parte de partida Valmiera – Metta/LU, din cadrul etapei cu numarul 18 a primei ligi din Letonia.

Valmiera se lupta pentru un loc european

Valmiera

Valmiera se claseaza pe pozitia a 4-a a clasamentului din optibet Virsliga. Acestia au adunat 24 de puncte in 15 etape, fiind la un singur punct de podium. Omul cheie al gazdelor este letonul A. Jaunzems, care a reusit sa inscrie de 3 ori pana acum in campionat. Valmiera a incheiat luna Mai cu stangul, pierzand in fata celor de la FK Liepaja (scor 0-1) si Spartaks (scor 1-2). Etapa precedenta insa, acestia au reusit un succes important pe terenul celor de la Jelgava, scor 1-0. Valmiera nu a reusit sa se impuna niciodata pe teren propriu, in fata celor de la Metta/LU.

Oaspetii au nevoie de un succes in lupta pentru evitarea retrogradarii

Metta/Lu

Metta/Lu e ocupanta locului 8 in prima liga a Letoniei. Acestia au 13 puncte acumulate si ocupa o pozitie de retrogradare. Etapa precedenta, oaspetii au reusit sa obtina prima victorie in 4 etape, dupa un 2-1 pe teren propriu cu Jelgava. Omul in care isi pun sperante oaspetii este rusul T. Dzhamalutdinov. Acesta e unul din golgheterii campionatului, cu 7 goluri inscrise. Metta/Lu e o echipa modesta pe teren strain, in ultima perioada. Acestia au reusit sa castige doar una din precedentele 7 deplasari.

Valmiera are un bilant negativ pe teren propriu, in partidele cu Metta/Lu. Acestia insa pot rupe azi “blestemul”, avand un sezon mult mai bun ca adversarii. Valmiera se lupta pentru locul 3, ce ii poate trimite in cupele europene. De altfel, acestia vin dupa un succes, iar moralul jucatorilor este cu siguranta ridicat. De partea cealalta, Metta/Lu e o echipa modesta pe teren strain, iar de aceasta data ma astept ca gazdele sa domine duelul. In concluzie, recomand pronosticul “1 solist”, la o cota de 1.80, oferita de cei de la Unibet.

Ponturi fotbal Valmiera – Metta/LU

ambele echipe marcheaza, cota 1.80 la Unibet

sursa foto: valmieraszinas.tv