Ponturi fotbal Valur vs Vestmannaeyjar – Pepsideild

Ponturi fotbal Valur vs Vestmannaeyjar

Ponturi fotbal Valur vs Vestmannaeyjar: Sambata, 15 iunie 2019, de la ora 19:00, pe “Hildarendi”, are loc Valur vs Vestmanneyjar, infruntare din etapa cu numarul 8 din Pepsideild.

Valur

Campioana in exercitiu, Valur se prezinta extrem de slab si se pare ca deja si-a ratat sansele de a rata inca un nou titlu. Echipa ocupa ultimul loc, cu 4 puncte, dar intre ea si echipa de pe locul 9 este de o singura lungime. Mai mult decat atat, are un nivel al jocului foarte slab, drept pentru care vine dupa trei infrangeri consecutive.

Valur in ultimele trei dueluri avute in campionat a pierdut. Au fost si meciuri tari, contra unor echipe ce vizeaza cel putin un top 5 in Islanda si unde replica a fost una slaba. Cel mai recent joc a venit in fata celor de la Stjarnan, 1-2 fiind scorul acelei deplasari. Cu toate astea, Finsen a fost cel care a deschis scorul si Valur a condus cu 1-0 la pauza.

Vestmannaeyjar

Cunoscuta ca o echipa limitata din toate punctele de vedere, aceasta se afla si acum in jumatatea inferioara. Ocupa locul 10, cu 5 puncte, unul mai mult decat echipa de pe ultimul loc. Totusi vine dupa un succes, ceea ce este clar un plus. A profitat atunci cand a evoluat pe terenul propriu, acolo unde a castigat cu 3-2, in fata lui Akranes.

Pe de alta parte, in deplasare este cel mai cautat adversari de catre toate echipele. Vestmannaeyjar este echipa care in cele trei asemenea intalniri a fost invinsa de fiecare data. Mai mult decat atat, in tot acest timp nici macar nu a amenintat poarta celor pe care le-a intalnit, avand 0-7 in dreptul golaverajului.

Valur chiar daca este pe ultimul loc, pot spune ca este net superioara celei pe care urmeaza sa o intalneasca vineri. Este un meci in care aceasta, in ciuda formei mai slabe pe care o traverseaza, pare sa fie peste Vestmannaeyjar. Drept urmare, inclin sa merg pe un succes cu cel putin doua goluri a echipei gazda.

Ponturi fotbal Valur vs Vestmannaeyjar: gazdele castiga, cota 1.45 la Betfair